jueves, 20 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 20 DE JUNY DEL 2013



El Palamós Club de Futbol i la Unió Esportiva Llagostera organitzen un ‘draft’ per seleccionar jugadors d’edat sots-23. És una iniciativa d’Oriol Alsina, director esportiu d’ambdós clubs, i la seva finalitat és trobar nous valors que es puguin incorporar a qualsevol dels dos equips. La selecció es farà en unes jornades d’entrenament que tindran lloc els dies 1, 2 i 3 de juliol al Nou Estadi Municipal de Palamós.Durant aquests tres dies hi haurà un entrenament diari, de set a dos quarts de nou. 

Els resultats de la selecció es donaran a conèixer als jugadors una setmana després. Oriol Alsina, director esportiu del Palamós i del Llagostera, explica que: "que l'objectiu és trobar jugadors en edat sots-23, ja que les plantilles només poden tenir un màxim de 16 fitxes per damunt d'aquesta edat"

Alsina ha volgut que aquest 'draft' sigui molt selectiu. Per aquest motiu es fa una preselecció prèvia de currículums. A més tots els participants en les proves han de pagar 100 euros. A partir d'aquest càsting futbolístic, els jugadors que siguin interessants per a la direcció esportiva poden optar a fer la pretemporada amb el Llagostera o el Palamós i, inclús, entrar a formar part d'alguna de les dues plantilles.

PERE SUBIRANA.

No hay comentarios: