viernes, 21 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 21 DE JUNY DEL 2013

Ja som estiu. Aquest matí oficialment i meteorològicament hem entrar a l'estació mes ben parida de l'any. Des de ben menut tinc una dèria molt positiva amb l'estiu i odio profundament la tardor i en especial l'hivern. A més a Palamós no hi ha una millor manera de començar l'estiu que amb la Festa Major. De l'estiu, a més la part que mes m'agrada és la segona quinzena de juny i la primera de setembre. Visca l'estiu.

I parlant de la Festa Major de Palamós... Aquest any tindrà com a pregoners, aquest diumenge a dos quarts de vuit, els periodistes esportius palamosins i bons companys i amics meus: Josep Soldado (La Sexta), Jaume Mullor (Rac 1), Mario Robert (BTV) i Albert Font (TVE). La cosa promet.

Ja he parlat de l'estiu i de la Festa Major. Doncs ara de futbol. Hi ha canvi en la data del partit amistós que el Palamós Club de Futbol i el Southampton han de jugar aquesta pretemporada. Finalment el partit es juga al Nou Estadi Municipal el 20 de juliol, a les set de la tarda. L'altre amistós confirmat és el que enfrontarà els palamosins amb l'Espanyol B, el dia 15 d'agost.


I per acabar paralaré un xic de bàsquet, ja que El Club Esportiu Palamós celebra demà el seus 25 anys. Ho fa organitzant un torneig 3 x 3 de bàsquet que es disputa a l'escola La Salle, des de les nou del matí i fins a les vuit del vespre.

No hay comentarios: