domingo, 25 de agosto de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 25 D'AGOST DEl 2013

EL PALAMÓS GUANYA PER PRIMERA VEGADA AL CAMP DEL FIGUERES (1-3) I SE SITUA LÍDER DE TERCERA

El Palamós Club de Futbol ha guanyat al camp del Figueres (1-3), on ningú havia assolit la victòria des del 13 de novembre del 2011 quan el Mollet va derrotar l’Unió. Els palamosins han encetat la temporada i l’etapa d’Oriol Alsina i Jordi Guerrero amb una victoria de prestigi a Vilatenim. El Figueres ha començat dominant el marcador, però dos gols del central Chicho i del davanter Javi Revert de penal  han capgirat elmarcador abans del descans, que ha arrodonit amb un gol de traca i mocador el veterà Iván Diaz a deu minuts del final que ha situat el 1-3 definitiu.

A la primera meitat el Figueres ha estat qui ha sortit a buscar els tres punts. Els locals han dominat el joc i la possesió  de la pilota, però no han portat gaire perill la porteria defensada per Bayona en el primer quart d’hora del matx. El davanter del Figueres, Ivan Cristino no ha fallat en la primera ocasió de gol. L’exjugador de l’Olot ha superat Bayona amb un xut ras i creuat des de el vertex dret de l’àrea palamosina. Superat el domini inicial figuerenc, el Palamós ha gaudit de bones ocasions. Pugui, un dels destacats del partit, ha fet anar de bolit a la defensa del Figueres. A punt d’arribar a la mitja hora una centrada de Pugui l’ha rematat el defensa central Chicho amb el cap. El mateix Pugui ha estat el protagonista del segon gol. Una centrada de l’exjugador del Terrassa l’ha tocat amb les mans el defensa figuerenc Argi i el davanter Javi Revert ha marcat des de el punt de penal.

La tònica general de la segona part ha estat l’excel.lent nivel l defensiu dels palamosins que finalment s’han emportat els tres punts de Vilatenim. El Figeures ha creat poc peril en aquest segon temps i el Palamós ha arrodonit un gran debut amb un gol de traca i mocador del veterà Iván Diaz que ha superat d’una perfecta vaselina el porter Ureña. Al fianl Figueres 1 Palamós 3.

FITXA TÈCNICA: FIGUERES 1 PALAMÓS 3

UE Figueres: Ureña, Micaló, Busquets, Argi, Murga, Ferran Grau, Pedro del Campo (Teixi, 79’), Cornellà, Pol Compte (Àlex Arimany, 46’), Iván Cristino (Reig, 68’) i Bonaventura.

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho, Cunill, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Ritxi Mercader, Marc Vila (Ivan Díaz, 57’), Pugui (Dani Fernández, 73’) i Javi Revert (Sergi Arimany, 83’).

Àrbitre: Robas Bondia.

Targetes grogues: Argi, Murga i Ferran Grau del Figueres / Marc Vila, Dani Fernández i Subi del Palamós.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Iván Cristino, minut 8. 1-1: Chicho, minut 29. 1-2: Revert (penal), minut 40. 1-3: Iván Diaz, minut 80

Públic: 800 espectadors.