viernes, 23 de agosto de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 23 D'AGOST DEL 2013


TRANSMISSIONS RÀDIO PALAMOS

Sopar de final de temporada 2012-2013. En Guillem Cantorné (amb ulleres i samarreta negre) ens va acompanyar per darrera vegada.

Comencem una nova temporada l’equip de futbol a Ràdio Palamós amb el nostre company Guillem Cantorné en el record. Precisament la principal novetat d’aquest any es la creació, a proposta de la direcció de l’emissora, del memorial Guillem Cantorné, un trofeu que lliurarem al jugador del Palamós CF que més hagi destacat en valors com l’esperit d’entrega, lluita i superació al llarg de la temporada. Cal dir que els integrants de la Penya Sport, de la qual en Guillem en formava part, seran els encarregats d’escollir el guanyador d’aquest trofeu que s’entregarà a final de temporada juntament amb el ja habitual de màxim golejador.

Al marge del nostre record mes entranyable per en Guillem també el volem tenir per altres dos persones que han marxat de l’equip d’esport a treballar en altres llocs. Estic parlant de la Laura Avilés a la que veurem molt sovint en la seva nova tasca administrativa a les oficines del club i a l’Òscar Fraile qui ha fet un pas endavant en la seva trajectoria periodística i ara el podrem seguir a traves de la La Xarxa Freqüencia Girona fent les transmissions del Girona i l’Olot.


Comencem un any més amb les ganes i el ferm objectiu d'oferir un programa i unes transmissions el mes entretingudes i informatives possibles amb el màxim rigor i professionalitat. 

Bona temporada a tots.

PERE SUBIRANA I PIRLA 
Coordinador de les transmissions de Futbol a Ràdio Palamós. 


No hay comentarios: