viernes, 16 de agosto de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 16 D'AGOST DEL 2013

Bona imatge del Palamós davant l'Espanyol B

Amistós. El conjunt de Jordi Guerrero va competir a un alt nivell contra un rival superior que va guanyar en el tram final de partit

Raúl Calvo pressiona un jugador de l'Espanyol B Foto: LL. SERRAT.
1

La primera meitat va ser de clar domini blanc-i-blau i Borja va avançar l'Espanyol B a deu minuts del descans. En el segon temps, i aprofitant que l'Espanyol va canviar tot l'equip, es van veure els millors minuts del Palamós. Revert va establir l'empat i els locals van tenir més ocasions per marcar. L'Espanyol B va tornar a entrar en el partit a través d'un penal transformat per Canadell. En el tram final del duel els de Márquez van tornar a dominar i Mamadou va marcar l'1-3 definitiu. El Palamós, però, va deixar una bona imatge davant un rival de categoria superior i va fer treballar l'Espanyol B.
PALAMÓS: Bayona, Malo, Morales, Cunill, Subi, Raul Calvo, Venzal, Ritxi, Pugui, Dani i Arimany. Valls, Revert, Vila, Chicho, Alvaro, Bachs, Zayas i Guillem.
ESPANYOL B: Pau, Pere, Albarrán, Héctor, Ferran, Caballé, Arthur, Miravent, Aday, Kilian i Borja. Robert, Coque, Rayllo, Bertrand, Aitor, Jordan, Canadell, Ivan Soles, Mamadou, Canario, Jairo i Xavi Puerto.
GOLS: 0-1 (35') Borja. 1-1 (60') Revert. 1-2 (66') Canadell. 1-3 (72') Mamadou.
ÀRBITRE: Garcia Rosel.