martes, 24 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 24 DE SETEMBRE DEL 2013


“Sense l'afició costarà més”

Davallada de socis. El director esportiu del Palamós, Oriol Alsina, fa una crida a l'afició per intentar aconseguir més adeptes al projecte

El Palamós està firmant un bon començament de campanya i ja ocupa la sisena posició de la taula, a només dos punts de la fase d'ascens a segona B. Tot i l'inici esperançador del conjunt dirigit per Jordi Guerrero i confeccionat per Oriol Alsina, director esportiu de l'entitat, la davallada en el nombre de carnets de soci per aquesta temporada preocupa el club: “Per estar a la part alta, necessitem la implicació de l'afició. Tots junts podem fer coses importants però, si ens abandonen, tot serà més difícil”, explica Alsina, que va lloar la trajectòria en els primers partits de l'equip de Guerrero: “El Palamós està firmant el millor inici dels últims quatre anys i, a més, s'està veient bon joc”, hi va afegir.

Doble alegria

Al mateix temps, Alsina, també director tècnic del Llagostera, viu un gran moment en l'equip gironí, que és tercer a segona B: “Som un equip petit d'un poble modest, però tenim dret a somiar, sempre mantenint els peus a terra.

No hay comentarios: