miércoles, 25 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 25 DE SETEMBRE DEL 2013


EL PALAMÓS CF: L'ÚNIC QUE HA UTILITZAT A TOTA LA PLANTILLA

Després de només sis jornades disputades, el tècnic Jordi Guerrero ja ha utilitzat els 20 futbolistes de la plantilla. (essent l’únic dels 20 clubs catalans de Tercera que ha fet servir tots els jugadors amb fitxa federativa a la categoría).

L'entrenador palamosí ha donat una oportunitat a tots els jugadors destacant entre els més utilitzats homes com Raúl Calvo, Subi o el golejador Javi Revert, que ho han jugat pràcticament tot.
Coincidint amb aquesta sisena jornada va arribar el relleu a la porteria del Palamós, l’entrenador Jordi Guerrero va decidir que, diumenge davant la Gramanet, que el porter titular fos Martí Bartrina, l’únic que encara no havia debutat, deixant en la suplència el mític Joan Bayona, que havia jugat les cinc primeres jornades.


Martí Bartrina es mostrava molt satisfet per partida doble. D'una banda per sortir de titular i, per l'altra, per no haver encaixat cap gol davant la Gramanet. Un fet que no havia passat en les cinc jornades precedents. Bartrina va arribar al Palamós l'estiu de 2012 procedent del Llagostera. Durant la passada campanya va ser suplent de Joan Bayona fins que l’entrenador, Edu Vílchez, li va donar la titularitat a meitat de temporada. En el tram final de la temporada, els dos porters palamosins, Bayona i el mateix Bartrina van alternar titularitat.


'Les 10 vides de la Tercera'. Capítol 2x0224-09-2013 11:00 per Roger Sánchez

Una mica de 'déja-vú', la veritat, marcar un gol a la Grama, exequip meu, i no celebrar-lo. El curs passat em passava per partida doble, gol a Terrassa i a Santa Coloma. I ara, i un altre cop als minuts finals (com l'any passat a l'Olímpic), gol per tancar la victòria, petit gest de celebració amb el braç, i res més d'eufòria. Si has jugat a la Grama, més enllà de tot el que l'envolta, li agafes un carinyo que, en el meu cas, m'obliga a no celebrar els gols que marco. I això que era una diana important, asseguràvem un triomf necessari si volem ser ambiciosos i m'estrenava a la lliga. Però el respecte se situa per damunt de tot, i el que sento per la Grama bé ho mereix. Victòria, sisena plaça, ens apropem a la part alta. Les coses van sortint, però cal seguir treballant, cal buscar suports, les eines hi són, l'equip ho dóna tot, si seguim així aviat serem protagonistes. (José Manuel Puga, 'Pugui', Palamós CF)

FONT: GOLCAT.COM (ROGER SÁNCHEZ)

No hay comentarios: