miércoles, 11 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 11 DE SETEMBRE DEL 2013

El Palamós derrota el Vilassar en una remontada épica (3-2)

El Palamós Club de Futbol ha guanyat el primer partit de lliga a casa en una remuntada èpica davant el Vilassar. A poc més de deu minuts del final, els palamosins perdien per zero a dos. Un gol de Sergi Arimany i dos de Javi Revert, el segon ja en temps afegit, han donat la segona victòria de la temporada a l’equip que entrena Jordi Guerrero. Dissabte vinent, el Palamós visitarà el camp del Santfeliuenc (18:00 hores)
FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 3 VILASSAR 2

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho (Sergi Valls, 85’), Cunill, Subi, Raúl Calvo, Ritxi Mercader, Marc Vila (Arimany, 67'), Pugui (Dani Fernández, 73’), i Javi Revert.

Vilassar: Imanol, Fran, Jose, Peque, Kilian, De Frias, Aitor (Vicente, 72'), Edu, Pau Gené (Mendo, 79'), Vives i Jona (Edu Camps, 51').

Àrbitre: Jose Antonio Salas Montoro.

Targetes grogues: Pugui del Palamós / De Frias i Edu del Vilassar.

Targetes vermelles: Jose del Vilassar (minut 94).

Gols: 0-1: Peque, minut 22. 0-2: Vives, minut 35. 1-2: Javi Revert, minut 79. 2-2: Arimany, min 89. 3-2: Javi Revert de penal, minut 94.

Públic: 150 espectadors.