domingo, 8 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 8 DE SETEMBRE DEL 2013

El Palamós perd al camp del Rubí i suma la primera derrota en el campionat de lliga (3-1)

El Palamós Club de Futbol ha perdut al Municipal de Can Rosés (3-1) enfront el Rubí i ha sumat la primera derrota de la temporada, desprès d’una victòria i un empat. Els palamosins han ofert una molt bona imatge, però han acabat cedint davant l’efectivitat demostrada pels jugadors vallesans. El Palamós suma 4 punts i rebrà aquest dimecres el Vilassar a les 12 del migdia.

A la primera part, i desprès d’un primer quart d’hora de tempteig i sense oportunitats de gol per part de cap dels dos equips han arribat les primeres aproximacions a les porteries de Segovia i Bayona . En el minut 21 una centrada de Peña des de la banda li ha servit al Rubí per avançar-se en el marcador amb un cop de cap de l’exjugador del Prat Ferran Vila, l’home més destacat de l’equip vallesà al llarg del partit. El gol ha arribat en la primera aproximació dels vallesans a l’àrea palamosina. Tres minuts mes tard ha estat el defensa Chicho qui ha rematat un xut ben col.locat desprès d’un llençament de corner de Ritxi establint l’empat, El central palamosí ha fet el segon gol aquesta temporada desprès del que va marcar a Figueres i trencant l’imbatibilitat del Rubí que no havia encaixat cap gol ni a la pretemporada ni a la lliga. En total 10 partits i 925 minuts sense encaixar cap gol. Just en la següent aproximació del Rubí, els locals han tornat a marcar. Amb empat a un el Palamós ha pogut fer el 2-1, en un xut impressionat de Iván Díaz des de el centre del camp que ha sortit fora per poc. En el minut 32 el davanter Zambudio ha driblat diversos jugadors del Palamós, tot fent un eslàlom i ha rematat a gol. Joan Bayona ha refusat el xut i el defensa Kiki, molt atent i amb el peu, ha marcat el segon gol del Rubí. Al descans s’ha arribat amb 2-1 favorable al Rubí, però amb una molt bona imatge de l’equip de Jordi Guerrero que ha tingut la possesió de la pilota i el control del joc.

Chicho, autor del gol de l'empat (Arxiu).

A la segona part el Palamós ha posat setge a la porteria de Segovia, ho ha provat amb jugadors de refresc com Anas o Dani Fernández, però el gol se li ha resisitit. En el minut 31 una jugada personal de Ferran Vila per part dels locals, ha estat rematada per Ernest, que només feia tres minuts que havia entrat al camp, establint el definitiu 3-1. El Palamós no ha pogut reaccionar i ha vist com el Rubí ha sumat els tres punts en joc. El Palamós es troba ara a mitja taula amb 4 punts i jugarà el proper partit de lliga aquest dimecres a casa amb el Vilassar (12:00 H).

FITXA TÈCNICA: RUBI 3 PALAMÓS 1

Rubi: Segovia, Kiki, Peña (Samu, 61’), Aitor Torres, Fontanils, Cervantes, Ferran Vila (Raventós, 82’), Roger, Muela (Ernest, 73’), Àlex Plà i Zambudio.

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho (Javi Morales, 85’), Cunill, Subi, Raúl Calvo, Ritxi Mercader (Anas, 61’) Ivan Díaz (Dani Fernández, 73’), Pugui, Javi Revert i Sergi Arimany.

Àrbitre: Ana Zardaín López.

Targetes grogues: Cervantes i Ferran Vila del Rubí / Raül Calvo i Ritxi Mercader del Palamós.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Ferran Vila, minut 21. 1-1: Chicho, minut 24. 2-1: Kiki, minut 32. 3-1: Ernest, min 76.

Camp / Públic: Municipal de Can Rosés. 300 espectadors.