domingo, 15 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 15 DE SETEMBRE DEL 2013

Sumar sempre és bo

3a divisió. El Palamós empata a un gol en la seva visita al camp del Santfeliuenc (1-1) i manté una bona dinàmica de resultats

15/09/13 02:00 - Sant feliu del llobregat - Pere Subirana

Palamós1 Santfeliuenc1

El Palamós va empatar a un gol en la seva visita al camp del Santfeliuenc (1-1). Novament, el rival dels palamosins va començar marcant, però un gol del central Chicho, que ja n'ha fet tres en la lliga, va situar l'1-1 definitiu. En el primer temps, el Palamós va disposar de bones ocasions per marcar, mentre que en la segona va ser el Santfeliuenc qui va poder sumar els tres punts. Els de Sant feliu de Llobregat no van estar inspirats davant la porteria de Bayona, que va aturar diverses jugades de perill.
En els primers minuts de joc, el Palamós va sortir a buscar els tres punts, però ben aviat el Santfeliuenc va poder sorprendre Bayona amb un gol de cap de Pere, que va pentinar una pilota a l'àrea petita després d'un servei de banda. Per cinquè partit consecutiu, el Palamós veia com el seu rival marcava primer i s'avançava.

El conjunt dirigit per Jordi Guerrero va gaudir de bones ocasions i, deu minuts després del gol local, una centrada va ser rematada amb el peu pel defensa central Chicho. El jugador palamosí sumava així el tercer gol en aquestes cinc primeres jornades –ha marcat en els tres desplaçaments a Figueres, Rubí i ahir al camp del Santfeliuenc–. Pugui, Arimany i Revert van disposar de bones ocasions en el tram final del primer temps per remuntar el resultat, però no van estar prou encertats davant la porteria de Santi.
 En la segona part, el Santfeliuenc va mostrar un nivell excel·lent. Amb un doble pivot molt enganxat a la zona defensiva van passar a dominar el partit i tenir ocasions. El Palamós, en aquesta segona meitat, no va crear molt de perill. Pel bàndol local, en canvi, Maldonado (82') i Josele (91') van estar a punt de marcar. En l'últim sospir, Javi Revert podria haver estat un altre cop l'heroi del Palamós però en aquesta ocasió no va estar del tot encertat. El conjunt palamosí juga el proper diumenge a casa, contra la Gramenet. Els de Guerrero intentaran sumar els tres punts i fer bona la setmana de tres enfrontaments de lliga.

SANTFELIUENC: Santi, Pere (Fabri, 52'), Alberto, Joserra, Ortiz, Tena, Gordillo (Arcos, 46'), Bolaños, Erik (Cristian, 46'), Josele i Maldonado.
PALAMÓS: Bayona, Sergi Valls, Chicho, Morales, Subi, Raúl Calvo, Venzal (Cunill, 85'), Ritxi Mercader (Dani Fernández, 77'), Pugui, Javi Revert i Sergi Arimany (Marc Garcia, 64').
GOLS: 1-0 (7') Pere. 1-1 (17') Chicho.
ÀRBITRE: Pablo Querol. T.G.: Als locals Joserra i Josele; als visitants Calvo, Arimany i Venzal.

T.V.: Directa a Andrés González, entrenador del Santfeliuenc (70').
PÚBLIC: 200 espectadors.

Nosaltres hem perdonat massa a la primera part. En Javi Revert, en Pugui i en Sergi Arimany podrien haver marcat algun gol