viernes, 20 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 20 DE SETEMBRE DEL 2013

Minuts per a tots

3a divisió. El Palamós ja ha fet debutar tots els jugadors de camp aquest curs. L'últim a fer-ho va ser l'andorrà Marc García

Després de cinc jornades disputades, el tècnic Jordi Guerrero ja ha utilitzat 19 futbolistes de camp. Dit d'una altra manera, l'entrenador palamosí ha donat una oportunitat a tots els jugadors de camp que té a la plantilla. Entre els utilitzats destaquen homes com Raúl Calvo, Subi i Revert, que ho han jugat pràcticament tot. A l'altre extrem hi ha jugadors que, tot i haver debutat, encara no han tingut gaires minuts per mostrar tot el seu potencial. Maik, per exemple, és qui menys ha participat, per culpa de les lesions, i Sergi Valls i Javi Morales van disputar contra el Santfeliuenc els seus primers 90 minuts complets: “Estic en un club molt exigent i m'he de guanyar els minuts. He vingut a treballar”, destaca el central Javi Morales, que ja va debutar jugant sis minuts al camp del Rubí.
Al camp del Santfeliuenc també va poder debutar el jugador andorrà Marc García. Aquest interior –que també pot ocupar el lateral–va sortir al terreny de joc al minut 64 per substituir Sergi Arimany, i es confirmava així que Guerrero ja ha utilitzat tots els futbolistes de camp: “Espero tenir minuts a Palamós, i per aconseguir-ho hauré de treballar molt”, comenta Marc García, que es va perdre els enfrontaments amb el Vilassar i el Rubí perquè estava convocat amb Andorra per disputar dos partits de classificació del Mundial 2014 contra Turquia i Holanda.
Bartrina, a l'espera
El porter és l'únic integrant del primer equip que encara no ha debutat. De moment, Guerrero confia en Bayona a la porteria. El curs passat, Bartrina no va debutar fins al gener.
Darrera actualització ( Dijous, 19 de setembre del 2013 02:00 )
Publicat a

No hay comentarios: