jueves, 28 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 28 DE NOVEMBRE DEL 2013

ORIOL ALSINA NOU DIRECTOR ESPORTIU DEL GIRONA FC

Oriol Alsina ha signat per tres temporades i el que queda d'aquesta com a nou director esportiu del Girona FC. Alsina compaginarà el seu nou càrrec amb el de director tècnic de l'UE Llagostera. De fet aquesta temporada haura exercit en tres clubs aquesta tasca. En el llagostera, en el palamós CF i ara en el Girona. Aquest és un moment de la presentació que s'ha fet aquest matí a l'Estadi Municipal de Montilivi.


Cristian Venzal ja és a casa després de ser operat del lligament encreuat del genoll i del menisc i serà baixa entre 6 i 7 mesos
Aquest dimarts el migcampista del Palamós Club de Futbol, Cristian Venzal, va passar pel quiròfan per operar-se de la greu lesió que es va fer el 13 d’octubre en el partit contra la Rapitenca. El jugador ja es troba a casa seva després d’haver rebut l’alta. Venzal estarà entre 6 i 7 mesos de baixa després que li operessin el menisc i el lligament encreuat del genoll esquerre. A banda de Venzal, el Palamós també té lesionat de llarga durada el migcampista Maik Molist. En el cas de Molist, és un trencament del lligament lateral extern i el període de baixa és molt semblant al de Venzal.


 El Palamós Club de Futbol avança a les 16:30 dels diumenges els partits de lliga al Nou Estadi Municipal
A causa de les inclemències metereològiques i l’entrada de ple a l’hivern, la junta directiva del Palamós CF ha decidit avançar 30 minuts els començaments dels partits durant els mesos d’hivern. Des del proper mes de desembre, que és quan s’aplicarà aquest nou horari, fins el mes de març del 2014, els partits que jugui el primer equip del Palamós a casa començaran a les 16:30. El primer dia en què s’aplicarà aquest canvi d’horari serà el 15 de desembre amb el partit Palamós – Cerdanyola corresponent a la Jornada 17 del Campionat lliga de la Tercera Divisió.

No hay comentarios: