domingo, 24 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 24 DE NOVEMBRE DEL 2013

La tribuna del Nou Estadi aquesta tarda. Foto: Josep Cama Subirana

El Palamós Club de Futbol ha perdut el segon partit de la temporada a casa. Tres gols del Castelldefels en un inspirat quart d'hora del segon temps li ha permés al conjunt barceloní emportar-se els tres punts del Nou Municipal. El Palamós, tot i no fer un bon partit, ha disposat d'ocasions de gol en el primer temps que ha finalitzat amb empat a zero. L'equip de Jordi Guerrero s'ha enfonsat en el segon temps encaixant tres gols i rebent la major golejada de la present temporada a casa. El Palamós, tot i aquesta derrota, continua a la zona mitja de la classificació, amb 20 punts, i la propera jornada visitarà el Nou Sardenya per jugar enfront el CE Europa.

FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 0 UE CASTELLDEFELS 3

Palamós C.F: Bayona, David Malo, Morales, Cunill, Subi, Raul Calvo, Marc Vila (Dani Romero, 57’), Pugui, Ritxi Mercader (Badre, 79’), Revert i Arimany (Dani Fernández, 67’).

UE Castelldefels: August, Sergi Pastells, Marc Martínez, Uri, Aleix Camps, Jorge Sánchez, Prieto (Pol Roigé, 80') Oriol Cortés, Cervantes, Gilberto (Quirante, 90’) i Cano (Arnau, 62’)

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó

Targetes grogues: Cap

Targetes vermelles: Cap

Gols: 0-1: Cano, min. 61. 0-2: Cervantes, min. 68. 0-3: Sergi Pastells, min.77.

Públic: 200 espectadors. Tarda molt freda amb tramuntana i 12 graus de temperatura

No hay comentarios: