sábado, 16 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DISSABTE 16 DE NOVEMBRE DEL 2013

El Palamós Club de Futbol ha sumat un punt en la seva visita al camp de la Bòbila de Gavà (2-2) en un matx amb molta pluja. L’equip de Jordi Guerrero ha fet un bon partit i ha merescut un millor marcador ja que ha disposat de més ocasions que el seu rival en el global del partit. El Palamós, que ja suma 20 punts a la classificació, jugarà el proper partit a casa enfront el Castelldefels (diumenge 24 a les 17:00 hores)..

Ben aviat ha marcat el Gavà ja que ho ha fet en el minut 7. Un xut des de la frontal de l'àrea ha estat refusat per Joan Bayona i Julian molt atent a l'àrea petita ha marcat el primer gol pels locals amb un xut amb el peu dret. El Palamós tot i encaixar aquest gol ha creat perill a la porteria de Pacheco. Primer amb un remat de Dani Fernández amb el peu (11’) i desprès amb un altre remat amb el cap de Pugui (12’). El gol del Palamós ha arribat en el minut 28 quan el defensa del Gavà Alberto ha rematat amb el cap en pròpia porteria una centrada de Pugui. Amb empat a un gol s’ha arribat al descans.

A la segona part el central Morales ha substituit Chicho que amb un trau a la boca ha estat traslladat a l'hospital de Gavà on li han aplicat 4 punts de sutura. En la primera pilota que ha tocat Javi Revert ha fet el segon gol i el novè que marca ell aquesta temporada. Ha estat en el minut 19 del segon temps quan una passada en profunditat de David Malo ha estat aprofitada per Javi Revert per marcar el segon gol del Palamós i avançar per primera vegada el seu equip en el marcador. Ha durat poc l’alegria pels palamosins ja que el Gavà ha empatat en el minut 26 del segon temps amb un gol de Borreda. Ha estat un xut des de la frontal de l'àrea que ha tocat el pal i ha acabat entrant. El Palamós ha pogut fer el tercer en el minut 31 de la segona part quan Pugui ha enviat un llançament de falta al travesser i en el 89 Javi Morales ha intentat una rematada de xilena que a punt ha estat de convertir-se en gol.

FITXA TÈCNICA GAVÀ 2 PALAMÓS 2

Gavà : Pacheco, Juanito, Alberto, Luca Ferrone, Blanchart, Julian, David, Aitor Unzue, Biyong, Sergio López (Cristian, 85’) i Grau (Borreda, 53’).

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho (Morales, 46’), Cunill, Subi, Raul Calvo, Dani Fernández (Sergi Arimany, 57’), Pugui, Dani Romero (Marc Vila, 65’), Ritxi Mercader i Javi Revert.

Àrbitre: Arturo Diaz Àlvarez (Col.legi gallec)

Targetes grogues: Aitor Unzue (2), Julian i Cristian del Gavà / Toni Cunill i Sergi Arimany del Palamós CF.

Targetes vermelles: Aitor Unzue en el min 88 (Doble groga).

Gols: 1-0: Julian, min 7. 1-1: Alberto en pròpia porteria, min 28. 1-2: Javi Revert, min 64. 2-2: Borreda, min 71 .