domingo, 10 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 10 DE NOVEMBRE DEL 2013

PALAMÓS 2 SANTBOIA 2

El nou president Joan Pau Pérez, amb la nova samarreta de l'equip divendres a la presentació.

Palamós i Santboià han jugat aquesta tarda un gran partit en el Nou Municipal. Després d'una primera mitja hora sense ocasions de gol, el Palamós ha marxat al descans amb 2-0 al seu favor després dels gols de Sergi Arimany amb el cap i de Javi Revert, en una magnífica jugada individual. En el segon temps una genialitat del visitant Pedro ha situat el 2-1 en el marcador i un potent xut del veterà Jordi Martínez li ha permès al Santboià acaba empatant el partit. En la propera jornada el Palamós visitarà el camp del Gavà, el dissabte dia 16 a les 5 de la tarda.

PALAMÓS 2 SANTBOIÀ 2

Palamós C.F: Bayona, David Malo, Chicho, Cunill, Raul Calvo, Marc Vila (Javi Morales, 78’), Pugui, Subi, Ritxi (Dani Romero, 83’), Revert i Arimany (Dani Fernández, 66’).

F.C. Santboià: Hugo, Àlex, Kevin, Márquez, Dani Iglesias, Miki, Pedro (Heredia, 87’), Raul (Luque, 69’), Eloy, Libo i Alberto Manga (Jordi Martinez, 69’).

Àrbitre: Caballero León

Targetes grogues: Sergi Arimany i Ritxi / Libo, Jordi Martínez i Heredia del Santboià.

Targetes vermelles: Cap

Gols: 1-0: Arimany, min. 33. 2-0: Revert, min. 41. 2-1: Pedro, min. 49. 2-2: Jordi Martinez, min. 73.

Públic: 400 espectadors. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Josep Martí i Jardi, pare de l’expresident del Palamós CF Kelo Martí.