viernes, 1 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 1 DE NOVEMBRE DEL 2013

PALAMÓS, SEU DE LA LASER EUROPA CUP 2013

Palamós és l’escenari, des de avui i fins diumenge, del Campionat d’Europa de Vela de la classe Làser. Es preveu que hi hagi uns 211 participants de 15 països diferents. Aquesta és la primera vegada que una prova de la classe Laser Europa Cup se celebra en aigües de la badia de Palamós. Es tracta d`una regata itinerant formada per un total de 19 proves distribuïdes per tota Europa. Palamós, que compta amb gran tradició en vela olímpica i lleugera en l`organització de regates com la Christmas Race o el Vila de Palamós Optimist Trohy ha estat triada per formar part d`aquest exclusiu circuit de la classe Laser.


A la classe Laser Standard destaca la presència de dos campions olímpics, José Luis Doreste (Seül 88’- Fotografia) i Miquel Noguer (Moscou 80’), tots dos competiran en la classe Laser Standard en la categoria Grand Master. En aquesta classe també està inscrit Guillermo Altadill que ha completat diverses voltes al mon mentre que en Laser Radial participa la campiona del món en Yngling i olímpica a Pequín 2008 Mònica Azón.

ADEL MECHAAL FAVORIT EN EL TRADICIONAL CROS DE SANTA COLOMA DE FARNERS


Més de 1.500 atletes participaran en la XL edició del cros de Santa Coloma de Farners, que es disputarà diumenge al matí al parc de Sant Salvador de la localitat. La prova serà la segona puntuable per al Circuit Gironí de Cros, XXIII Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i X Trofeu Diputació de Girona. Entre els atletes inscrits, destaca la presència d'Adel Mechaal (AA Palamós) i la banyolina Esther Guerrero (FC Barcelona). 







No hay comentarios: