martes, 14 de enero de 2014

COSES MEVES DEL DIMARTS 14 DE GENER DEL 2014

Bon dia. Avui el Palamós CF presenta Joan Mármol, com a nou director esportiu de l'entitat. Segons el club, aquesta incorporació serveix per a reestructurar l'apartat esportiu i posar les bases per un projecte a mitjà i llarg termini. Tot el que sigui sumar per millorar, es bó. Enhorabona a Joan Marmol i al president i la seva junta per la decisió de tornar a instaurar un càrrec que havia ocupat a principi d'aquesta temporada Oriol Alsina (quin equipaç va muntar oi? O em direu el contrari). Sort Joan.

Vist a Facebook...Encara estic rient. El profe hauria de donar per bona la resposta, encara que només sigui per la seva originalitat. Com podeu veure el profe no va tenir cap pietat de la tal Natalia Paris i la va suspendre. 
Quin poc sentit de l'humor !!!



Palamós no tornarà a organitzar el campionat del món de Triatló aquest proper estiu. El motiu es que l'ajuntament tenia que fer-se càrrec integrament de tota l'organització de la prova. El pressupost, en cas d'haver-se fet pujava 150.000 euros. Bona decisió del govern municipal. Amb aquest calers es poden fer moltes altres activitats esportives i no esportives. D'entrada ja  és segur que aquest estiu es farà un campionat de natació en aigües obertes entre La Fosca i Castell.

No hay comentarios: