domingo, 12 de enero de 2014

COSES MEVES DEL DIUMENGE 12 DE GENER DEL 2014

El Palamós empata el derbi amb el Figueres (3-3)

Un gol del central Chicho amb el cap després d'un servei de cantonada de Pugui en el minut 94 de partit li ha servit al Palamós per empatar el derbi amb el Figueres. El resultat ha estat en tot moment desfavorable als palamosins que han marxat al descans amb un 1-2 en el marcador. Dos gols de Bonaventura i Guillem Cornellà li han donat aventatge a l'equip de Xavi Punsí. El davanter del Palamós Sergi Arimany, a poc del descans, ha pogut retatallar les diferències. El primer temps ha estat dominat pel Figueres, que només començar la segona part ha fet el tercer amb un gol de Pedro del Campo. Cinc minuts més tard Ritxi Mercader, el millor del partit, ha fet el 2-3. En els posteriors minuts, el Palamós ha disposat de bones ocasiones per empatar, però no ha estat fins al descompte quan Chicho ha marcat el definitiu empat a tres. El Palamós jugarà el proper diumenge al camp de l'Ascó