lunes, 28 de julio de 2014

COSES MEVES DILLUNS 28 JULIOL 2014

PALAMOS CF: DEBUT A CASA AMB EL SABADELL B
El primer equip ja té data fixada pel debut oficial en lliga. Serà el diumenge 24 d'agost contra el Sabadell B i al Nou Estadi Municipal. Els de Jordi Martínez s'enfrontaran a un dels tres equips ascendits la temporada passada. El filial arlequinat va ser segon del grup 1 de Primera Catalana, només superat pel Peralada. El primer desplaçament arribarà la setmana següent, el 31 d'agost, quan el primer equip visiti el Vilafranca. El Palamós disputarà el primer derbi gironí el 12 d'octubre, partit corresponent a la jornada 8, en què els de Jordi Martínez rebran al Nou Estadi l'ascendit Peralada.
El següent derbi es produirà el 14 de desembre, partit corresponent a la jornada 17, en què el Palamós visitarà Vilatenim per enfrontar-se a la Unió Esportiva Figueres. Per la seva banda, els figuerencs visitaran el Nou Estadi el 3 de maig en partit corresponent a la jornada 36 de lliga. El Palamós tancarà la lliga el cap de setmana del 16 i 17 de maig contra el Masnou i, igual que el debut, al Nou Estadi Municipal.
Pel que fa a la presència de la Unió Esportiva Llagostera al Nou Estadi, els dos equips gironins compartiran les instal·lacions en quatre caps de setmana. El cap de setmana del 11-12 d'octubre el Palamós rebrà la visita del Peralada en derbi gironí mentre que el Llagostera jugarà a l'Estadi contra el Sabadell. El cap de setmana del 24-25 de gener, els palamosins s'enfrontaran a l'Estadi al Vilafranca mentre que llagosterencs jugaran contra Las Palmas. El cap de setmana del 28-29 de març, el Palamós jugarà contra el Cerdanyola mentre que el Llagostera rebrà el Lugo i, finalment, el cap de setmana del 11-12 d'abril el degà rebrà al Nou Estadi al Manlleu mentre que el Llagostera s'enfrontarà a l'Alcorcón. Pots consultar el calendari sencer de Tercera Divisió en aquest enllaç.
FONT: WEB OFICIAL PALAMÓS CF (www.palamoscf.cat)

No hay comentarios: