miércoles, 7 de enero de 2015

COSES MEVES DIMECRES 7 DE GENER DE 2015

 COSES MEVES DEL DIMECRES 7 DE GENER DE 2015

El Llagostera ha incorporat un davanter centre murcià de 25 anys que vé de l'Alcorcon on estava cedit pel Cordoba que s'anomena Arturo Pérez-Reverte, exactament igual que l'escriptor i periodista autor de "Las aventuras del Capitán Alatriste". Demà dijous serà presentat a les 12:30 a la sala de premsa del camp del Palafrugell.

El central del Llagostera Jorge García pateix un arrancament del troquíter del húmer dret i será operat demà dijous a primera hora del matí a Barcelona. El temps de baixa serà d'unes sis setmanes. Molts ànims.

El Palamós ja prepara el partit de diumenge (12:00 hores) al camp del CD Masnou. Dissabte passat l'equip va jugar un amistós al Josep Sunyer i Arxer de Sant Feliu de Guíxols, on va guanyar per 0-3 amb gols del juvenil David Torres, Marc Medina i Sergi Arimany. Tres jugadors que han de ser les referències ofensives de l'equip al llarg de la segona volta per sumar punts i estalviar patiments de final de temporada.

Ha mort el company Raimon Subirà (TV Ripoll). La cerimònia fúnebre serà demà a les 16h, al Monestir de Santa Maria de Ripoll. Descansi en pau. Va ser el primer narrador dels partits del Barça a la desapareguda Ona Catalana. La seva primera retransmissió en aquesta etapa (sinó recordo malament) va ser una final de Copa del Rei a Mestalla amb Jaume Mullor i Francesc Sánchez Carcasses.

No hay comentarios: