jueves, 8 de enero de 2015

COSES MEVES DIJOUS 8 DE GENER DEL 2015

COSES MEVES DEL DIJOUS 8 DE GENER DEL 2015


Arturo Juan Rodríguez Pérez-Reverte davanter murcià de 25 anys procedent del Alcorcón cedit pel Còrdova és la primera incorporació al mercat d'hivern del Llagostera. Arturo, tan sols habia jugat 18 minuts amb Alcorcón repartits en dos partits.

El Còrdova el va incorporar en el passat mercat d'hivern procedent de la Roda, de segona B, on va marcar 15 gols en 19 partits. El nou jugador llagosterenc ha estat presentat aquest migdia a la sala de premsa de l'Estadi Josep Plà i Arbonés de Palafrugell, acompanyat de la presidenta del club Isabel Tarragó i del Director Esportiu Oriol Alsina.

S'esperen més

La prioritat és un jugador de banda i un lateral esquerre, encara que el club no vol tancar-se cap porta per a la resta de posicions. El Llagostera, amb marge salarial de sobres ja que va deixar expressament una partida de diners per si calia fitxar a l'hivern, té gairebé tot el mes per tancar altes, a l'espera de si decideix cedir algun jugador jove amb poc protagonisme, com és el cas del migcampista Roger Barnils.

PERE SUBIRANA

No hay comentarios: