martes, 27 de noviembre de 2007

EL PALAMÓS PRESENTA RECURS PER DÉU, GALLARDO I L'ENTRENADOR CÀNDIDO VIANA


El Palamós Club de Futbol presentara recursos al comité de competició per la targeta a Albert Déu i per les expulsions del central José Luis Gallardo i de l’entrenador Candido Viana. D’altra banda la junta directiva va decidir ahir al vespre ajornar el partit contra el Castelledefels del dijous 6 de desembre i jugar-lo el següent dimecres dia 12, a partir de dos quarts de nou del vespre.

Segons el Director Esportiu del Palamós, Jordi Condom, l’àrbitre del derbi de diumenge contra el Banyoles, Duran Peidró, va exagerar clarament, en la redacció de l’acta del partit, l’acció que va provocar les expulsions del central Gallardo i de l’entrenador Càndido Viana. Ambdós poden ser sancionats d’un a tres a partits per desconsideració a l’arbitre. En el cas de Déu, el Palamós, presenta el recurs al.legant que la falta que provoca la tarjeta groga que li impedirà jugar al camp del Reus, per acumulació d’amonestacions, en realitat la va fer el romanés Constantin Petalla.

El mateix Jordi Condom, també ha explicat que en la reunió d’ahir al vespre, la junta directiva va decidir enregistrar les imatges de tots els partits que jugui el Palamós, per tal de tenir un document gràfic en el cas de repetir-se una situació semblant a la de diumenge.

En la mateix reunió de junta d’ahir al vespre, també és va decidir ajornar el partit contra el Castelledefels del diijous 6 de desembre i jugar-lo el següent dimecres dia 12, a partir de dos quarts de nou del vespre. El partit contra el Cassà es manté el dia i l’hora inicialment programats: diumenge 9 de desembre, a partir de les cinc de la tarda. Tots dos partits es disputaran en el Nou Muncipal i el Palamós podia ajornar-los si Cornellà es definitivament convocat per la selecció catalana amateur per jugar del 6 al 9 de desembre, la Copa de les Regions de la UEFA.

PERE SUBIRANA

No hay comentarios: