martes, 20 de noviembre de 2007

MOR NAVARRO, EX PORTER DEL PALAMÓS CF



La parròquia palamosina està de dol després de conèixer-se la mort del que fou porter de l'equip en l'última temporada a Segona A, José Antonio Navarro. Un atac de cor als 38 anys s'ha endut un dels millors porters que han defensat la samarreta palamosinsa.
Corria la temporada 94-95 i el Palamós, agonitzava a la divisió de plata. Valentín Jorge, Robi i Joan Curto van passar per la banqueta d'aquell Palamós. Waldo Ramos tampoc va aconseguir el miracle i l'equip va caure al pou. En últim súper Palamós hi havia jugadors de la categoria dels Javi García, Puche I, Puche II, Frank, Eloy Pérez, Belenguer, Màgic Díaz, Jordi Condom o Toni Lima. A la porteria, l'equip no acabava de funcionar i les lesions de Florenci Conde i Àngel Campos i la joventut de Ferran Aran van obligar a fitxar un tercer porter. Navarro, amb experiència a la categoria amb el Vila-real (on compartia porteria amb Luis Pascual i un jovenet Molina), va ser el recurs d'urgènci. Ben aviat però es va guanyar l'afició baixempordanesa amb el seu caràcter i la seva solidesa sota pals. Per a la història quedarà com el porter titular del Palamós 7-1 Leganés , amb cinc gols de Puche II. Navarro va jugar 20 partits amb el Palamós i més tard va seguir realitzant aturades de mèrit amb el Racing de Ferrol. Darrerament, Navarro havia estat entrenador de la PD Santa Eulàlia d'Eivissa.

NOTA: TEXT PUBLICAT PER MARC BRUGUÉS AL BLOG DEL FUTBOL GIRONÍ
(www.futbolgironí.blogspot.com)

1 comentario:

Josep Rochés Ribas dijo...

Una pena, sens dubte.

T'agraïriem que posesis un vincle a la nostre web, dedicada a la Fundació Esportiva Palamós. Nosaltres també ho farem amb aquesta que, per cert, és molt interessant. Moltes gràcies!

www.fundacioesportivapalamos.blogspot.com