lunes, 17 de diciembre de 2007

PRIMERA DERROTA DEL PALAMÓS DE JORDI CONDOM

El Palamós no va poder continuar la bona ratxa de resultats que havia assolit des de que Jordi Condom es va fer càrrec de l’equip, després de perdre ahir per la minima al camp de la Pobla de Mafumet. L’arbitre del partit va anular un gol a Vichu en el primer temps i només començar la segona part el Palamós és va quedar amb deu per l’expulsió del defensa central Giró.

L’inmerescuda derrota del Palamós ahir al camp de la Pobla de Mafumet en un partit bàsicament molt equilibrat, ha provocat una frenada en sec de les aspiracions palamosines d’acostar-se als quatre primers llocs de la classifició. En cas de victòria del Palamós, s’hauria situat a només un punt de la zona d’ascens, mentre que ara es nové amb 24 punts. Una situació que no preocupa l’actual tècnic del Palamós Jordi Condom, ja que segons diu, ahir l’equip va oferir molt bones sensacions al camp de la Pobla, tot i la derrota.

El Palamós va ser superior al seu rival durant la primera part fins al punt que l’àrbitre Galán Baró li va anular un gol a Vichu en el minut 33 i en el minut 10 del segon temps, el central Xavi Giró va va ser expulsat después de veure la segona targeta groga.

Amb la derrota d’ahir el Palamós ja suma cinc derrotes consecutives fora de casa. L’equip que entrena Jordi Condom jugarà ara dos partits consectius a casa, el proper diumenge 23 rebrà la Rapitenca, a partir de les dotze del migdia en el darrer partit de la primera volta i d’aquest any 2007. El Palamosins també començaran la segona volta a casa, jugant amb el Santboià el dissabte 5 de gener, a partir de les dotze del migdia. El Palamós ha sumat 4 victòries en els darrerrs Quatre partits que ha jugat a casa enfront l’Igualada, Banyotes, Cassà i Castelldefels.

No hay comentarios: