sábado, 23 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 23 DE JULIOL DE 2011


El Nou Municipal de Palamós és avui l'escenari del partit amistós entre l’Espanyol i el Llagostera. Els espanyolistes fan l'estada de pretemporada a Peralada i aprofiten per jugar diferents amistosos contra equips gironins. Han jugat amb el Peralada(1-5)i el Palafrugell (0-0). El tercer amistós l'enfrontarà al Llagostera que entrena Oriol Alsina i que aquest any ha assolit l'ascens a la Segona Divisió B. Tinc curiositat per veure la resposta de la gent. No crec que superem els dos mil espectadors. Tant de bó m'equivoqui. Algú hem pot explicar per que Televisió de Catalunya, amb un canal exclusiu d'esports com Esport 3, no ha televisat els partits de Peralada i Palafrugell. Aquell dia van preferir fer un concurs de ball de saló. Lamentable...

Em consta que el Palamós esta molest amb el FC Barcelona per no haver portat el filial a jugar el Trofeu Gaspar Matas. Directius blaugranes s'hi van comprometre, però la planificació esportiva del Barça B d'Eusebio Sacristan ha pasat per davant dels compromisos institucionals. Si aquest fet el compensen portant un entrenament del primer equip a Palamós, com ho van fer l'any passat a Palafrugell, estariem més que contents. No ho descarteu.

El Barça ha venut el jugador del filial Oriol Romeu al Chelsea per cinc milions d'euros. Quin gran negoci... Llastima que tots els calers que facin amb traspasos retornaran a les illes britaniques quan els hi toqui pagar la "morterada" per Cesc.

El 14 d’agost, simultàniament a la sortida al carrer com a diari independent, El 9 Esportiu estrenarà web. La novetat és que l’accés als continguts serà de pagament, tot i que al “simbòlic” preu de 36 euros anuals. La pàgina principal i les pàgines d’entrada a les seccions d’ el9.cat mostraran en obert els titulars de les notícies més destacades, però a partir d'aquí, t'hauras de subscriure.

No hay comentarios: