sábado, 20 de agosto de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 20 D'AGOST DE 2011



El Facebook del Palamós CF esta a punt d'arribar als 4000 seguidors (3954 concretament en el moment d'escriure això). I ara que em diguin que el Degà no genera il.lusió tot i el descens. El problema d'aquest any, com el de tots els anys, continua essent poder cobrir les despeses i per això cal fer molts socis, molta publicitat, moltes col.laboracions... Molt de tot vaja, i el problema es que vivim instal.lats en una permanent crisi gegantina. No hi ha la bonança económica de finals dels vuitanta quan vam viure els tres ascensos consecutius d'aquell mític Super-Palamós. Que va poca gent al camp ja ho sabem. Em pregunto si fessin pagar per anar a ballar sardanes al Passeig si aniria la mateix gent que ara o una mica menys o molta menys o moltissima menys. No es una questió d'interès. D'interès n' hi ha. De calers no tants. Per cert m'encanta la foto que m'he permès posar avui procedent de la web de la Penya Sport. M'agradaria posar-li cara a aquest magnífic cul. Si algú coneix la noia deixeu un missatge.

Que no hi hagi lliga es una vergonya. L'AFE per haver convocat una vaga amb nocturnitat i traidoria i la LFP per ser com som. Com deia el mític Garcia: "se beben hasta el agua de los floreros". Que els milionaris de la pilota facin vaga com qualsevol obrer d'un polígon de la perifèria es lamentable. Com diria un son uns "sinverguensas".

Els clubs busquen captar socis a traves de campanyes publicitaries la número de l'estiu és la del Getafe. Un deu pels creatius. El vídeo explica la història d'un donant d'esperma que va a una clínica i rep una pel·lícula eròtica sobre el Getafe "zombis calentes". La idea és que estigui pensant en el club perquè els nens, nous abonats, tinguin la mateixa passió pel getafe que ell. BRUTAL amb majuscules.


I per acabar la frase del dia Els diners no donen la felicitat, però procuren una sensació semblant. Oscar Wilde (1854-1900) Dramaturg i novelista irlandés.

3 comentarios:

Al Camp Nou de nit hi ha bona collita dijo...

Crec que haviat hauràs de canviar el títol del teu bloc i posar una cosa així com "El bloc semiporno i festiu de Pere Subirana i Pirla sobre el CF Palamós".

quark dijo...

Palamós: Quan encara jugàvem al vell Cervantes, un company em va dir, el Palamós jugaria la final de la ccopa d'Europa, i al camp seríem els de sempre.... Hi ha coses que no canvien...

Vaga: On s'ha vist una vaga de 3 dies per setmana??? No juguen dissabte ni diumenge, però poden jugar la supercopa, partits de competició europea, el Gamper, i entrenar-se quan els ve bé...

quark dijo...

Per cert... el cul és preciós... No trenquem la màgia posant-li una cara que podria no estar a la seva alçada...