jueves, 22 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 22 DE SETEMBRE DEL 2011


Diumenge a casa amb el Manresa tenen molts números de tornar a jugar Guitart i Revert les dos referències ofensives de l'equip. De fet Revert es el pitxixi de l'equip amb els dos gols que va marcar amb el Guíxols. a la fotografia de Sergi Cortés veiem a Guitar fent tocs al camp del Ripollet abans de començar el partit de diumenge passat.

Un altre jugador que ha de resultar determinant es Jaume Duran per la seva gran qualitat tècnica. Fa només tres temporades, Jaume Duran jugava amb el Girona a Segona Divisió A i va ser l'autor d'un recordat gol que va valer la victòria dels gironins al camp del Celta de Vigo en el retorn del Girona al futbol professional. Després va venir una lesió a l'esquena. L'any següent va decidir tornar a Palamós on va patir un trencament del lligament encreuat del genoll que el va portar de cap al quiròfan, amb una baixa de nou mesos. Ja toca que tingui sort i faci una gran temporada.

I per acabar la frase del dia: "Claro que lo entiendo. Incluso un niño de cinco años podría entenderlo. ¡Que me traigan un niño de cinco años! (El gran Gruocho Marx).

No hay comentarios: