viernes, 23 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 23 DE SETEMBRE DE 2011


S'han confirmat els pitjors pronòstics. El migcampista del Palamós Pau Gusó, va ser operat aquest dijous dels lligaments encreuats del genoll dret. El futbolista estarà els sis propers mesos de baixa. Pau Gusó és va incorporar al Palamós aquest estiu procedent del Farners. Gusó ja s'havia trencat els lligaments encreuats del mateix genoll el mes d'abril del 2010.

La baixa de Pau Gusó farà que molt probablement el Palamós busqui en el mercat l'incorporació d'un reforç per cubrir aquesta baixa de llarga durada. Els tècnics havien frenat aquesta incorporació amb l'esperança que la lesió de Gusó fos menys greu.

Demà dissabte la Fundació Esportiva Palamós afronta la tercera jornada de lliga amb un balanç de dos partits perduts. L’equip de Robi rep a casa el Pontenc. El partit es juga al camp gran de la zona esportiva Josep Massot i Sais, a dos quarts de quatre de la tarda.

No cal perdre's la tertulia dels dimecres de Ràdio Palamós amb l'ex-regidor Joan Fontanet. Quin gran fixatge per aquestes tertulies. Aquesta setmana va qualificar els dirigents gironins del Partit popular de "rates de sacristia". Si abans era un espectacle mediàtic com a regidor ara ho es com a tertulià. I el seu fill Ricard triomfant a les portades del diaris. Fontanet: "La saga continua"

Ahir vaig veure en DVD la peli "Celda 211" de Daniel Monzón. Molt ben feta i amb un bon repartiment d'actors. Qui ha dit que el cinema espanyol només sabia fer comedietes mediòcres? Visca el cinema espanyol.

Ja em perdonareu els seguidors d'aquest blog que sou del Madrid, però aquesta foto que he trobat a internet m'ha fet molta gràcia. Moltissima.

I per acabar la frase del dia, avui dedicada molt especialment al senyor regidor electe del PP de l'ajuntament de Palamós, el senyor Ricard Fontanet: "Al cel hi ha estrelles, al mar aigua salada i al cor dels catalans la senyera i l'estelada".

No hay comentarios: