martes, 20 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 20 DE SETEMBRE DE 2011


Definitivament el Palamós - Guíxols es continuarà el dimecres 28 de setembre (20:30 hores) a porta tancada. Es jugaran 7 minuts (3 reglamentaris i 4 d'afegit). L'eficient delegat Antón Suñer ha penjat a Facebook l'article de la FCF que és refereix als partits a porta tancada i que em permetu reproduir: "Quan un partit hagi de disputar-se a porta tancada només tindran accés al recinte del camp de joc, a més de les persones que hagin d’intervenir en el desenvolupament de l’encontre, els directius dels clubs contendents, degudam ...ent acreditats, i, si s’escau, els del propietari de camp, representants de la Federació Catalana de Futbol, així com els mitjans de comunicació social degudament autoritzats".

El migcampista del Palamós, Pau Gusó serà sotmés demà dijous a una artroscòpia exploratòria per determinar l'abast exacte de la lesió al genoll que va patir aquesta pretemporada en un partit amistós. El Palamós espera que no es confirmi el primer diagnòstic que li van fer i que apuntava a un trencament dels lligaments creauats del genoll. De confirmar-se el pitjor diagnòstic (sembla que no serà així) el jugador estaria uns sis mesos de baixa i el club es plantejaria reforçar en centre del camp amb una nova incorporació.

No em digueu que no fa goig aquesta aficionada del Palamós? Es diu Iolanda De Benito i la podeu trobar tots els dies al pub Yatch del Muro de Palamós (el d'en Lluís). Una aficionada molt bona. M'ha cedit els drets d'imatge i m'ha donat autorització per publicar aquesta magnífica foto. No trobeu que una campanya de captació de socis amb la seva imatge (pel meu gust una mica més destapadeta) seria la "bomba"?

Sabeu que han robat a casa de Manolo Escobar a Benidorm. Els lladres ja no respecten ni el mites de la música espanyola com en Manolo. Per cert li han robat l'escut d'or i brillants que li va otorgar el FC Barcelona. Una llastima.

Us recomano una emissora molt bona per internet es diu Ràdio Nostalgie. te un grapat de canals i tots molt bons. Aneu al google i busqueu-la.

I per acabar la frase del dia: "El sentit comú és l'art de resoldre els problemes, no de plantejar-los". (Yoritomo Tashi)

No hay comentarios: