lunes, 19 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 19 DE SETEMBRE DE 2011


Primer desplaçament i primera derrota de la temporada. A la primera part el Palamós va disposar de forces ocasions de gol, amb un Jaume Duran molt actiu i endollat. A l'inici del segon temps canvi radical. Un Palamós,desaparegut, encaixa tres gols en quinze minuts i el "Ripo" deixa el partit sentenciat. Diumenge que vé rebem el Manresa al Nou Estadi. Sap greu aquesta derrota. Cal reaccionar inmediatament. Alló de "no pasa rés" s'ha acabat. De tota manera cal tenir en compte que no van jugar les dos principals refèrencies ofensives Guitart i Revert.

Excel.lent la fotografia de Sergi Cortés. Va ser capaç d'enganxar a Subi a l'aire. També molt bona la lectura que ha fet del partit en el forum oficial del club.

Possible data de la continuació del Guíxols-Palamós. Dimecres 28 de setembre, en horari per determinar. Recordeu que els set minuts son a porta tancada.

M'agrada molt l'actitud ferma i decidida d'en Ricard Fontanet en la defensa del català, pasant olímpicament de les directrius del partit. Si senyor Ricard amb dos pebrots. En 100 dies i un sol regidor electe s'ha convertit en el centre d'atenció mediàtica de tota l'oposició. Alguns podrien aprendre'n que diria aquell (el meu ídol).

Això de la TDT es per llogar-hi cadires. Quatre llamps escarransits i ja m'he tornat a quedar sense el meu canal preferit, l'Esport 3. Al d'adalt no li deuen agradar els esports perque sempre espatlla el mateix canal. No podria haver afectat la tormenta elèctrica al canal de "La Tienda en Casa"?

I per acabar la frase del dia: "Esta bien ser abstemio, pero con moderación". (Un bebebdor anònim).

1 comentario:

Tu tenies un Ford Fiestra vermell dijo...

Hola Pere, crec que hauries de promoure un debat entre els socis per posar en marxa, si cal o no, el SEIENT LLIURE. Crec que molts socis del CF Palamós que no poden anar al Nou Estadipodrien deixar el seient als molts afeccionats "gualdiazules" que no hi poden assistir. Què et sembla?