martes, 6 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 6 DE SETEMBRE DE 2011



El Palamós esta buscant un migcampista per substituir la baixa de Pau Gusó, que de confirmar-se el primer diagnòstic te els lligaments trencats del genoll i estarà uns sis mesos de baixa. Àlex Granell, ex mig del Llagostera, semblava que estava a tiro, però ha preferit fitxar per l’Olot de Tercera que tindrà un equipàs amb jugadors com Albert Serra i Xavi Molas. Albert Serra va arribar a ser presentat com a jugador del Palamós, l’any que Caballero va tornar a la presidència, però després va preferir marxar a jugar al Llevant a Segona A.

El gruix de la primera jornada de lliga de Primera catalana es jugarà diumenge a la tarda. Aquí teniu partits i horaris. Dissabte a les 16:00 Farners-Montcada, a les 16:15 Júnior-UE Figueres i a les 17:00 Avià-Premià. Diumenge a les 11:45 Gramanet B-San Lorenzo i a les 12 del migdia Sant Cristòfol-LLoret i Vilassar-Ripollet. Diumenge a les cinc de la tarda: Palamós- Guíxols, Peralada-Mollet i Cerdanyola-Manresa.

Compte amb la mala ratxa del Llagostera (tres partits de lliga, tres derrotes). Quan comences una ratxa negativa es molt difícil de sortir-ne. Em sap greu per L’Oriol Alsina. Esta fent un gran esforç per viure una temporada històrica. Esperem que la temporada no es coverteixi amb histèrica.

Impressionant Alejandro Grimal, la nova perla de la Màsia. Només te quinze anys i va jugar com lateral esquerra titular en el Barça B d’Eusebio.

I per acabar la frase del dia: “Solo hay una forma de saber si un hombre es honesto: preguntárselo. Y si responde sí, ya sabes que es un corrupto”. El grandisim Groucho Marx. Com sempre insuperable.

1 comentario:

Passo les vacances a Cambrils dijo...

Hola Pere,
saps si el partit del C.F Palamós el fan per Gol Televisión?