domingo, 25 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIUMENGE 25 DE SETEMBRE DE 2011

Normalment parlo de futbol en aquest blog, però avui em premetreu que ho faci de vela. El meu amic Jaume Soler (un Gurú de la Vela) ha estat aquesta setmana al Campionat del Món de Melges 32’ de Vela que s'ha fet al Club Nàutic de Palma i ha publicat això sobre el guanyador: "...Y lo que más gracia me ha hecho ha sido la diversidad de los armadores, entre ellos el campeón, que se llama William Douglass, me cuentan que es uno de los principales brokers de trigo del país. Lo cierto es que es un tipo peculiar, ha regateado sin cortarse un pelo con un sombrero de paja, con una especie entre túnica y chilaba que se ha traido del Senegal y el último día con lo hizo con un collar multicolor y además se paseaba por el club con un tambor".


L'esport es per pasar-ho bé i no per dramatitzar com fan alguns amargats. No cal dramatitzar ni en la victòria ni en la derrota. Els que no entenen l'esport d'aquesta manera no son dels meus. Aquest tiu no el conec de res però segur que em cau bé. No pot ser d'una altra manera. Un paio que es passeja amb un barret, una chilava i un tambor per l'elitista Real Club Náutico de Palma,només pot ser un "catxondo mental" . Foto: Ruben Ballester.

Acabo de parlar amb en Marc Gafarot, que acaba d'arribar de Croàcia. Com jo, esta alucinant amb l'exhibició d'ahir del nostre Barça. Gran Messi. Gran equip i Gran plantilla. Penseu que no hi eren Puyol, Iniesta, Piqué (tot i que va jugar mitja horeta) i el xilè Alexis Sánchez. Quin espectacle tan meravellós. Com va dir ahir Guardiola. "de Messi ja no es pot dir res més". Mireu-lo i gaudiu. Els adjectius s'han esgotat.

Aquest matí per casualitat he trobat la darrera actualització de la Guia de la Comunicació de les comarques de girona que fa la Demarcació de Girona del Col.legi de Periodistes de Catalunya. M'he emportat una sorpresa monumental!!! Aquest bloc que esteu llegint hi surt. Concretament a l'apartat blocs de periodistes(pàgina 70). Destaquen 16 blocs i aquest es un d'ells. Surtim al costat d'altres periodistes gironins amb destacadissims blocs com Eduard Batlle, Emili Casademont, Miquel Diumé (D.E.P), Saül Gordillo, Àngel Rodríguez o Jaume Soler. Encara estic flipant. Quina sorpresa.

L'altre dia us recomanava Ràdio Nostalgie. Doncs avui us en recamano un altre. Es tracta de Ràdio Azur que te freqüències a Cannes i Nice. Aneu al Google hi poseu Radio Azur (com la benzinera de Palamós) hi la escoltareu per internet. Bona música, bons jingles, bona publi i bons micro-espais informatius . Certament interessant aquesta emissora francesa.

I per acabar la frase del dia: "Hijo mío, la felicidad está hecha de pequeñas cosas: Un pequeño yate, una pequeña mansión, una pequeña fortuna…" Es una de les classiques del gran Groucho Marx. GRAN !!!

No hay comentarios: