jueves, 15 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 16 DE SETEMBRE DE 2011


El Palamós i el Guíxols hauran de jugar a porta tancada els set minuts restants del primer partit de lliga, que l’àrbitre va suspendre quan dos espectadors van saltar a la gespa del Nou Estadi. La Federació Catalana de Futbol fa un avís de tancament del camp si els incidents es repeteixen i li ha imposat una multa de 106 euros. Els dos clubs s’han de posar ara d’acord per veure quan es reprèn el partit, que el Palamós dominava per dos gols a un. Probablement jugaran dimecres de la setmana que vé en una hora per determinar. El Palamós s'ha de fer càrrec de totes les despeses que comporti la represa del partit. El Guíxols ja ha dit que no presentarà cap factura. Estarien completament en el seu dret de venir en autocar per exemple. Seria ridicul i lleig però just.

M'agradat molt l'actitud del Guíxols i de la Penya Sport en tot aquest asumpte. La Penya ha decidit que pagaran els 106 euros de multa que ha posat la Federació i reconeixen l'error del diumenge, tot i que consideren que s'ha exagerat tot plegat.

Llagostera-L'hospitalet a la tercera ronda de la Copa del rei de Futbol, el dia 12 d'octubre. Al guanyador li tocarà la grossa. A la quarta ronda s'enfrontarà a doble partit amb un dels grans que juguen competicions europees, ja sigui la Champions o l'Europa League.

Molt bona l'entrevista a Bertu Fernàndez en el programa Temps d'Esport de Ràdio Palamós. Com he dit mes d'una vegada te les idees molt clares. Sap el que vol del seu equip i ho sap transmetre. Aquest divendres va demostrar ser un bon comunicador. Una molt bona entrevista. us la podeu descarregar del lloc web de Ràdio Palamós.

La secció. "que s'ha n'ha fet de..." la penjarem en el blog tots els dimarts en comptes dels divendres per motius logístics. En aquesta secció entrevistem en el programa "Futbol a Radio Palamós" a un ex-jugador o ex-entrenador del Palamós i li preguntem sobre el seu pas pel Palamós i la seva vida actual. Diumenge passat vam tenir a Antonio Puche. Aquest diumenge en el descans del partit tindrem un jugador de la plantilla que va assolir l'ascens a segona A.

I per acabar la frase del dia: "He oído hablar tan bien de ti, que creía que estabas muerto". (anònim).

1 comentario:

Logística Balmes dijo...

Pere: ahir em van parlar molt bé de tu.