viernes, 30 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 30 DE SETEMBRE DE 2011

El Palamós va resistir els set minuts que quedaven pendents del derbi contra el Guíxols, ajornat el dia 11 de setembre perquè dos aficionats locals van entrar al camp, i va assegurar tres punts que li permeten situar-se en el setè lloc. A porta tancada, i amb només uns quants directius i jugadors descartats a la graderia, el duel va ser estrany. Curt, però amb prou temps per veure-hi intensitat i nervis, fins al punt que hi va haver dues expulsions més. En resum tres punts més al sarró i ja som en el vuitè lloc a només tres punts del lider el Sant Cristòfol

I parlant del Sant Cristòfol de Terrassa, us recordo que vam tenir una gran rivalitat amb aquest equip la temporada 86-87 a la Regional Preferent. Era el primer any de Waldo Ramos i entre els reforços que vam venir recordo a López, el porter que va seguir fins a Segona A, Lagranya, un noiet de La Bisbal, Artega, Sagues o Garcia Escribano. El Sant Cristòfol va acabar guanyant el campionat i el Palamós va ser segon però va assolir l'ascens a Tercera gràcies a una reestructuració.

Molt bona la foto que ha publicat en Sergi Cortés al Forum del Palamós CF. Tres actuals jugadors del Palamós, el central Chicho, el mig Marc Vila i el davanter Francesc Guitart amb la samarreta del primer equip del Girona jugant un partit de Copa Catalunya.

Textualment el text d'en Sergi diu això: "El 17-8-2008 El Girona jugó en el Narcis Sala la Copa Catalunya ante el Sant Andreu. El Girona jugó con Chicho, Marc Vila, Joel Murcia y Guitart. Ahora los 4 jugadores se han reencontrado en el Palamos 3 años después. El Sant Andreu ganó por 2 a 1 y el gol del Girona lo marcó Guitart. En la imagen Chicho, Guitart y Marc Vila con la camiseta del primer equipo del Girona celebrando el gol en el Narcis Sala. Tres años atras eran 3 futbolistas con ilusión, con ver la foto está todo dicho, ahora siguen con la misma ilusión y con el ansia de ascender al Palamos.
FOTO: Factor Foto. Desde aqui felicitamos a Factor Foto, la foto es genial.

I per acabar la frase del dia: "Estimar la lectura és transformar hores de tedi per hores d'inefable i deliciosa companyia". John Fitzgerald Kennedy (1917-1963) Polític demòcrata.

1 comentario:

Ermenegildo Zegna dijo...

Una pregunta: si el Palamós contra el Guíxols és el derby, quin és el "clásico"!!!

Alcem enlaire nostres banderes,
que al vent bateguin nostres colors:
el groc aurífic de ginesteres
i el blau marítim de Palamós!
Palamós!, Palamós!, Palamós!!