lunes, 3 de octubre de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 3 D'OCTUBRE DE 2011

El Palamós va sumar els primers punts de la temporada fora de casa en guanyar al camp del Premià (1-2). La primera part va ser igualada i tots dos equips varen marcar de penal. Al descans el resultat era d'empat (1-1). A la segona part i amb els canvis que va fer Bertu Fernández, el Palamós va millorar notablement. Una assistència de Ritxi a Guitart li va permetre marcar un gol que li va donar la victòria al Palamós

AQUEST VA SER L'EQUIP TITULAR D'AHIR A PREMIÀ. Foto: Txetxi Cortés.

Palamós i Figueres, tot un classic de Segona A es tornaran a retrobar aquest proper diumenge en un derbi ampurdanés inèdit en una categoria com la Primera Divisió Catalana. El darrer cop que havien jugat va ser la temporada 2003/04, a Segona Divisió B. Això en competició oficial, ja que l'estiu del 2010 ambdós equips van disputar un partit amistós a Vilatenim (1-1).

I per acabar la frase del dia: "El que es capaz de sonreír cuando todo le esta saliendo mal, es porque ya tiene pensado a quien echarle la culpa". (Qualsevol amb una mica de poder).