miércoles, 9 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 9 DE NOVEMBRE DE 2011



El Palamós a traves del seu compte de Facebook ha iniciat aquesta setmana una campnya per poder fitxar un jugador en els propers mesos. La campanya que porta per nom "Entra en joc, Campanya pel jugador facebook" en la que conviden a tots els socis, aficionats i seguidors del Palamós a fer un ingrés (mínim d'un euro) en un compte bancari de la Caixa Penedès -2081 0438 09 3300004416- per, amb tot el que es recapti, fitxar aquest nou jugador. El Palamós és el club que té més seguidors al Facebook de tot el futbol català amateur amb 4642 seguidors a la xarxa. Els aficionats que participin a la campanya podran opinar sobre les característiques del jugador escollit. Ahir al migdia, per exemple, ja hi havien més d'una trentena de comentaris sobre el tema. El Palamós farà pública setmanalment, a través de la xarxa social, la quantitat de diners que porti recaptada. L'intenció és que el "jugador Facebook" llueixi el número 12 en reconeiexement
a l'afició, i el dia del seu debut al Nou Estadi Muncipal tots els aficionats que hagin fet alguna aportació econòmica tinguin l'entrada de franc".


El rival del Palamós aquest diumenge es el San Cristobal de Terrassa (Fotografia). L'any 1957 un grup d'amics que es reunien a la Parròquia de Can Anglada. Entre aquests es trobava el Rector del barri mossen Ros que juntament amb altres van decidir formar un equip de futbol representatiu del barri essent inscrit a la Federació Catalana de Futbol l'any 1958 amb el nom de CENTRE PARROQUIAL SAN CRISTOBAL CLUB DE FUTBOL.

Javi Revert ja s’ha situat com el millor golejador del Palamós Club de Futbol d'aquesta temporada 2011-2012. El davanter ha marcat sis gols en les nou primeres jornades de lliga i comença a respondre a les expectatives que havia despertat el seu fitxatge. Ara mateix és el segon màxim golejador del grup de la Primera Catalana. Ahir dimarts el diari Mundo Deportivo li va dedicar tota una pàgina en la que explicava la seva trajectòria futbolística.


Des de avui explicarem que era noticia fa 25 anys en el futbol català. El Figueres amb jugadors com Valentín, Gratacos o Guitart jugava a Riazor contra el Deportivo a segona A. Mané entrenava el Figueres i Eusebio Rios al Depor. A tercera s'enfrontaven Sant Andreu i Nàstic.


I per acabar la frase del dia: "Qui riu l'últim...es que no ha entés l'acudit".

2 comentarios:

Vaig anar amb tu a Puigcerdà dijo...

Suposo estimat Pere que avui, com a gran seguidor del futbol català, estaràs a la feixa Llarga! Crec que després et pots passar pel carrer Balmes

Anónimo dijo...

Vols dir que el compte corrent no es el teu?