domingo, 13 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 13 DE GENER DE 2013 (2)

PALAMÓS 1 JÚPITER 1

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Venzal (Joan Pons, 69’), Subi, Raúl Calvo, Marc Vila (Batanero, 60’), Ritxi Mercader (Jaume Duran, 82’), Ivan Díaz, Biri i Javi Revert

CE Júpiter: Sergio, Mechi (,82’), Peter (Oriol, 71’), Massa, Serrano, El Hadji, Isra, Xavi Valls, Velillas, Lalo (Poche, 92’) i Chinchilla

Àrbitre: Israel Gómez Hernández. Delegació de Lleida.

Targetes grogues: Venzal, Biri i Ivan Díaz del Palamós / Lalo del Júpiter.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1:El Hadji, minut 34. 1-1:David Malo, minut 80.

Públic: 150 espectadors.

COMENTARI PALAMOS 1 JUPITER 1

El Palamós ha empatat a casa amb el CE Júpiter (1-1) el darrer partit de la primera volta. Els homes d’Edu Vílchez han marxat al descans per sota en el marcador. El gol del Júpiter l’ha fet El Hadji després de transformar un penal que Venzal ha comès sobre Velillas. A la segona meitat els palamosins han reaccionat i han tingut moltes ocasions per marcar. David Malo ha establert l’empat definitiu amb un potent xut des de la frontal. El Palamós tanca la primera volta penúltim a la classificació amb 15 punts i sense haver guanyat ni un sol partit en el nou Municipal aquesta temporada amb 5 empats i 5 derrotes en els deu partits disputats. El Palamós ha sumat únicament 5 dels 30 punts que s'han posat en joc.

El Palamós ha marxat al descans perdent per un a zero. Destacar dues ocasions de gol a la primera part. La primera al minut 24, quan Marc Vila ha rematat un córner botat per Ivan Díaz que el porter visitant Sergio, ha refusat. I en el minut 44, novament Marc Vila no ha pogut rematar per molt poc una centrada de Biri. El gol del Júpiter ha arribat al minut 34, després que El Hadji transformés un penal que el central Venzal ha comès sobre el davanter visitant Velillas.

A la segona meitat, l’entrenador palamosí Eduardo Vílchez ha fet entrar Joan Pons i David Batanero, i és quan els palamosins han començat a mostrar la seva millor versió. Al minut 72, després d’una gran jugada individual de Joan Pons, Ritxi Mercader ha disposat d’una doble ocasió de gol, que primer ha refusat el porter Sergio i després el propi jugador palamosí ha enviat fora. Tres minut després Biri ha estat a punt de marcar, però el seu xut s’ha estavellat al pal. Finalment, l’empat ha arribat a deu minuts pel final. David Malo ha engaltat un potent xut des de fora l’àrea que ha batut el porter del Júpiter. El Palamós jugarà el primer partit de la segona volta també a casa, a partir de les 16:30, davant la Gramanet.

MARTI BARTRINA TITULAR

Joan Bayona en aquest partit davant el Júpiter ha deixat de ser titular després de 100 partits consecutius sent-ho. Bayona ha estat titular des del 30 de Març 2010 en un partit a casa amb el Premià (0-0) fins el partit de Can Roses davant el Rubí jugat el passat 6 de Gener d'aquest 2013. Avui hauria complert 101 partits consecutius sent titular, però es trenca aquesta ratxa. L'última vegada que no va jugar va ser la temporada 2009-2010 en la que va ocupar el seu lloc Carlos Arribas primer i Diego Gómez, que va arribar cedit del Barça, després. Vilchez va explicar sobre el canvui a la porteria que: "vaig decidir cambiar de porter quan vaig escoltar a Joan Bayona en unes declaracions dir que no estava en el seu millor moment. La seva sinceritat li ha costat la titularitat. De tota manera en Joan es un pilar no només del'equip sinó d'aquest club. Ara veura les coses des de fora".

DECLARACIONS EDU VILCHEZ

Sense dubte hem merescut la victòria.

Cada setmana ens fotem un tiro en el peu i regalem un gol.

Avui l'arbitratge ens ha perjudicat moltissim .

Amb empat a un l'àrbitre no ha volgut veure unes mans clarisimes d'un defensa del Júpiter dins l'àrea.
 
NOU ENTRENADOR DE L'UE OLOT
 
Julio Bañuelos, ex Alavés, Lleida, Mirandés i Burgos, és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot. Els olotins han guanyat avui a la Rapitenca i acaben la primera volta com a líders de Tercera.

 

2 comentarios:

Anónimo dijo...

No te disculpes Vilchez, nos ha empatado un equpo conjugadores que ni cobran,suerte que hay equipos muy malos, si no ya esrariamos descendidos, la imagen del equipo, partido tras partido es penosa.

Anónimo dijo...

El juego del equipo de Vilchez,con una de las mejores plantillas de 3,esta siendo desastroso, la gente ya no va ni al futbol