lunes, 18 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DILLUNS 18 DE MARÇ DE 2013



Aquest migdia es fa la roda de premsa de presentació del MIC 2013 a les comarques gironines. La presentació es fa al saló de sessions de la Diputació de Girona. Intervindran el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Girona, Josep Pujols; el delegat de la Federació Catalana de Futbol a Girona, Jordi Bonet; la delegada general de ‘La Caixa’ a Girona, Maria Alsina; i el director del MIC, Juanjo Rovira.

El defensa del Palamós Club de Futbol, Eduard Subirana, ha jugat íntegrament els 28 partits de lliga que l’equip ha disputat fins ara, sumant un total de 2520 minuts i covertint-se en l'únic de jugador de camp de Tercera que ha jugat tots els minuts de competició. Fins aquesta pasada jornada Guillem Cornellà de l'UE Figueres també ho havia jugat tot, però una sanció ha fet que Subirana s'hagi quedat sol en el podi de minuts jugats.



Edu Subirana ja va jugar absolutament tots els minuts de la competició. la temporada 2010-2011 a Tercera Divisió amb Bertu Fernández i Jordi Condom com a tècnics, sumant un total de 3420 minuts. Aquest fet, que no és extraordinari en el cas dels porters, sí que és molt menys freqüent en la resta de demarcacions de l’equip. Aquella temporada i la pasada el porter Joan Bayona també va jugar la totalitat de minuts.

 Els jocs olímpics de Madrid, serien els primers jocs que es farien en un país indigent. Vist al Twitter i escrit per

 

1 comentario:

Jaume dijo...

Vols dir que la pancarta no va dedicada a tu? :)