domingo, 29 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 29 D'ABRIL DE 2012


El Palamós perd al camp de la Gramanet B.

Fluix partit del Palamós que ha perdut al camp de la Gramanet B (1-0). L’equip palamosí  continua amb 54 punts a dotze del líder, UE Figueres. Les defenses s’han imposat clarament als atacs. El Palamós ja fa quatre partits que no guanya ni marca fora de casa. En tota la primera part només cal destacar una rematada amb el cap de Sergi Arranz. Els dos porters han estat els jugadors mes destacats, tot i que en el darrer minut del partit Martí, que ha entrat en el segon temps, ha marcat en el temps de descompte després de superar Joan Bayona amb un xut ras i creuat des de l’àrea petita que ha significat una nova derrota de l’equip d’Eduardo Vílchez.




Gramanet B: Xavi Comas, Oscar, Pons, Borja Esteve, Valdivia, Edgar, Carles Vidal, Raül, Hospital (Martí 83’), Gueri i Pedroa.

Palamós: Bayona, Elies, Cano, Chicho, Subi, Joël Múrcia (Pau Gusó, 83’)  Sergi Romero, Ritxi Mercader (Quintanilla, 55’), Oscar Almendros, Sergi Arranz i Francesc Guitart (Javi Revert, 68’),

Gols: 1-0 Martí (93’).

Àrbitre: David Pinel Fernández.

Targetes grogues: Sergi Romero del Palamós.


Targetes vermelles: Cap.

Espectadors: 100 espectadors.




viernes, 27 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 27 D'ABRIL DE 2012

Tito Vilanova, (Bellcaire d'Empordà, 1969) serà el primer entrenador del Futbol Club Barcelona a la banqueta del primer equip a partir del 30 de Juny de 2012.

TITO VILANOVA A LA MASIA DEL BARÇA


Com a futbolista es va formar a les categories infantils del Barça des del 1984 fins al 1990, on va conèixer Guardiola i des de llavors són amics.
La seva carrera com a jugador professional va començar a Figueres (hi va jugar la promoció d'ascens a Primera Divisió contra el Cadis la temporada 1991/1992) i va continuar al Celta (tres temporades a Primera Divisió), al Badajoz, al Mallorca, al Lleida i a l'Elx. Es va retirar a la Grama.
Un cop retirat, es va dedicar a entrenar, començant pel Palafrugell i -abans de tornar al Barça- continuant pel Figueres i pel Terrassa.
El mes de novembre de 2011 va haver de ser operat a l'hospital Vall d'Hebron, on se li va intervenir la glàndula paròtide. El 27 d'abril de 2012, en la roda de premsa de comiat de Pep Guardiola, va ser anunciat com a proper entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona.


Aureli Altimira i Herce (Cardedeu, 21 de febrer de 1968) és un ex-futbolista català actualment preparador físic del Futbol Club Barcelona.

                                   
                                   AURELI ALTIMIRA (Foto: arxiu FC Barcelona)

 

Altimira va debutar com a futbolista a l'equip de la seva localitat natal, Cardedeu, i la temporada 1979/80 va entrar als alevins del Futbol Club Barcelona. Però el club blaugrana considerava insuficient la seva progressió i el va donar la baixa dos anys més tard. Va tornar al futbol base del FC Cardedeu i després va passar a les categories inferiors del EC Granollers, fins que va ser repescat pels juvenils del FC Barcelona.
Des de llavors, va anar progressant en les diferents categories inferiors fins a passar tres anys en el FC Barcelona amateur, amb el qual va aconseguir un ascens, de Tercera Divisió a Segona Divisió B. La temporada 1989/90 va pujar al FC Barcelona Atlètic. Durant aquesta etapa va arribar a jugar dos partits amb el primer equip blaugrana, encara que mai va arribar a debutar oficialment a Primera Divisió.
A l'estiu de 1990 va marxar cedit a la Unió Esportiva Figueres, a Segona Divisió A, on hi va romandre dues temporades. Va formar part de l'històric equip empordanès que la temporada 1991/92 es va quedar a les portes d'ascendir a Primera Divisió. El Cadis CF es va imposar en la promoció per 3-1, sent Altimira l'autor de l'únic gol dels de Figueres.
Finalitzat el seu contracte amb el FC Barcelona, al juliol de 1992 Altimira va fitxar pel CD Badajoz que igual que la UE Figueres, jugava en Segona Divisió A. Amb l'equip va jugar quatre temporades. Després, va passar un any pel Màlaga CF (1995/96) i posteriorment a l'ACE Manlleu (1996/97), ambdós equips a la Segona Divisió B. La temporada 1997/98 va marxar al CF Gavà, de la mateixa categoria. A l'equip barceloní hi va romandre tres temporades; dues a Segona Divisió B i l'última a Tercera Divisió.
La temporada 2000/01 va anar a un altre equip català de Tercera Divisió, el AE Guíxols. Tot i la seva experiència, en el club gironí es va mantenir com davanter titular, marcant vint gols en dues temporades. Malgrat tenir un acord per continuar un any més en actiu, al finalitzar la temporada 2001/02 va anunciar la seva retirada com futbolista per acceptar una oferta com tècnic del FC Barcelona. Altimira, llicenciat per la INEFC va ser requerit com preparador físic del FC Barcelona C i de l'equip juvenil blaugrana. Durant aquest mateix any, va estar treballant alhora, de professor d'Educació Física al Col·legi Lestonnac de Mollet del Vallès.
A la temporada 2007/08 es va retrobar en el FC Barcelona atlètic amb Pep Guardiola, amb qui havia coincidit durant la seva etapa a La Masia. Aquesta temporada el filial va aconseguir pujar de Tercera Divisió a Segona Divisió B i Guardiola va ser a finals de temporada, ascendit al primer equip barcelonista. L'any 2008/2009, el tècnic de Santpedor es va dur amb ell al seu equip tècnic de confiança, incloent a Aureli Altimira. Aquest va deixar de treballar com professor per dedicar-se només a l'equip de primera per falta de temps.
Actualment continua exercint com a preparador físic del primer equip del FC Barcelona, després d'haver amb els quals i com a membre de l'equip tècnic de l'era de Pep Guardiola ja ha guanyat la Copa del Rei, la Lliga i la Copa d'Europa de la temporada 2008/2009, i la Supercopa d'Espanya, la Supercopa d'Europa, el Mundialet de Clubs i la segona Lliga de l'era Guardiola durant la temporada 2009/2010.


                               PLANCHART, ROURA I TORRENT (Foto: EMD).


Jordi Roura i Solà (Llagostera, 10 de setembre de 1967) és un exfutbolista català, que ocupava la posició de migcampista o davanter.
Format a les categories inferiors del FC Barcelona, milita al filial abans de debutar amb el primer equip a la campanya 88/89, en la qual disputa vuit encontres a Primera Divisió. L'any següent en suma dos més amb els blaugrana.
Sense continuïtat al FC Barcelona, marxa al Real Murcia, amb qui disputa la Segona Divisió 91/92. L'any següent fitxa per la UE Figueres, també a la categoria d'argent.

Domènec Torrent i Carles Planchart Van entrenar el Palamós CF la temporada 2003-2004.


lunes, 23 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 23 D'ABRIL

D'entrada felicitats a tots els jordis. De fet si jo hagués nascut just un dia abans del que ho vaig fer els meus pares m'haurien posat Jordi enlloc de Pere.



Ëxit impressionant de la Marató d'en Richi i excel.lent treball dels meus companys de Ràdio Palamós al llarg de tota la jornada. Palamós ha demostrat ser un poble solidari i potser això s'hauria d'aprofitar per fer cada any una Marató solidaria. L'época que s'ha fet es perfecte ja que es just entre setmana santa i estiu. Crec que es bó l'ambient a Palamós en aquests cap de setmana previs a l'estiu. Preneu-ne nota a de la suggerència.

Cada vegada hi ha menys gent a la llotja de l'Estadi. La imatge fa mal d'ulls per més que la resta del camp sigui plé que no es el cas.
(Foto: Sergi Cortés)


Curiosa la imatge de la formació abans del partit amb el Farners. (Es va guardar un minut de silenci).
(Foto: Sergi Cortés).


domingo, 22 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 22 D'ABRIL DE 2012



El Palamós derrota el Farners (3-2)

El Palamós ha guanyat amb moltes dificultats el Farners (3-2) en la primera visita de l’equip selvatà al Nou Municipal. La primera part ha finalitzat amb empat a zero amb un Palamós i un Farners, poc efectius en atac i sense crear ocasions de gol. L’inici de la segona part ha estat espectacular. Un clar penal comès pel capità del Farners Riart sobre Ritxi Mercader li ha permès a Óscar Almendros transformar-lo i marcar el primer gol del partit. En la següent  jugada l’expalamosí Marc Casas ha marcat l’empat, superant Joan Bayona amb eun cop de cap. Seguidament una centrada d’Almendros des de la dreta li ha permès a Guitart fer el dos a un. Novament Marc Casas, el jugador més destacat del Farners, en una jugada individual, ha marcat l’empat a dos. En el minut seixanta-sis una falta llençada per Almendros ha estat rematada per Sergi Arranz després d’haver-se-li escapat al porter Martí Bartrina, marcant el tres a dos definitiu. El Palamós cotinua segon amb 54 punts i vistarà en la propera jornada el camp de la Gramanet B (11:45 H).


Palamós: Bayona, Subi, Chicho, Cano, Barrera, Sergi Romero, Joel Múrcia (Pau Gusó 83’), Marc Vila (Oscar Almendros 30’), Ritxi Mercader (Xavi Giró 79’), Guitart (Quintanilla, 70’) i Sergi Arranz (Cabratosa, 82’).

Farners: Martí, Alfons, Padrós (Martin, 79’), Banal, Riart, Isaac, Marc Vilà, Ivan, Marc Casas, Herrera (Rueda, 67’) i Miki Solà (Criado, 70’).

Gols: 1-0 Óscar Almendros de penal (47’). 1-1 Marc Casas (48’). 2-1 Guitart (56’). 2-2 Marc Casas (63’). 3-2 Sergi Arranz (66’).

Àrbitre: Javier Ramos Sánchez.

Targetes grogues: Sergi Arranz i Barrera del Palamós i a Riart, Isaac I Martí Bartrina del Farners.

Targetes vermelles: Cap.

Incidències: 300 espectadors.  






RESULTATS 21 i 22 D’ABRIL
















PRIMERA CATALANA

PALAMÓS  3 FARNERS 2


TERCERA CATALANA

FE PALAMÓS 1 TOSSA SPORT CLUB 3 (Gol de Gerard Maese)

QUARTA CATALANA

CATALONIA 1 BLANES AT 3

MEDES L’ESTARTIT 0 SANT ANTONI 4


FUTBOL DE BASE FE PALAMÓS

BASE ROSES 3 JUVENIL A 2

JUVENIL B 8 GARRIGUELLA 1

GARROTXA 2 CADET A 3

CADET C 3 BEGUR 2

EF CALONGE ST ANTONI 4 INFANTIL B 2

MALGRAT 2 INFANTIL C 8

FIGUERES 3 ALEVÍ A 3

ALEVÍ B 8 GARRIGUELLA 1

CRISTIANENC 5 ALEVÍ D 7


FUTBOL DE BASE GLOBAL PALAMÓS


PALS 1 GLOBAL PALAMÓS JUVENIL 5


BÀSQUET PRIMERA CATALANA


TIANA 68 ALUPU PALAMÓS 75



jueves, 19 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 19 D'ABRIL DE 2012

 HOSTIA MONUMENTAL

Feia temps, molt de temps que no veia en un diari una hostia tan monumental com la que ahir vaig llegir al Punt. En un article d'opinió de Jordi Danés, a la secció d'esports, deixa al Girona i al seu nou president Quim Boadas ben retratats. L'hòstia que fot es monumental. Quina llastima que res de caire esportiu professional tingui continuitat a les comarques de Girona. Fa molts anys s'en van anar a la merda (literalment) Figueres i Palamós. Fa menys l'Akasvayu va anar a prendre pel sac (literalment) i ara el Girona FC s'anira a prendre pel cul com un coët (literalment) i sinó al temps. Quina llastima que clubs mal anoments seriosos i respectables hagin confiat el seu destí en gent com Enric Flix, Dmitry Piterman, Jordi Amat o Josep  Delgado. De tota manera les coses son com son i no com volem que siguin.






domingo, 15 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 15 D'ABRIL DE 2012



El Palamós perd al camp del San Cristóbal.

 El Palamós ha perdut immerescudament al camp del San Cristòbal de Terrassa, ja que per ocasions mereixia com a mínim l’empat. Els locals han marcat ben aviat en un xut de Charly, des de l’àrea petita, en el minut 5 de partit. Aquest gol ha esperonat al Palamós que en el primer temps ha disposat de molt bones ocasions a càrrec de Sergi Arranz, Barrera, Oscar Almendros i Javi Revert. Els palamosins a la segona part han posat setge a la porteria del San Cristòbal, sobretot en els darrer quart d’hora però amb poca efectivitat. El Palamós es troba ara a nou punts del Figueres i tres per sobre de Mollet, Villasar i San Cristòbal.


FITXA TÈCNICA SAN CRISTÒBAL-PALAMÓS

San Cristobal: Moreno, Siscu, Jordi, Arnau, Edgar, Arjona, Chema (Tete, 80’), Kevin, Charly (Estrada 71’), Xavi (Joan, 89’) i Jonathan.


Palamós: Bayona, Barrera, Cano, Chicho, Subi, Joël Múrcia (Pau Gusó, 83’)  Sergi Romero, Ritxi Mercader (Guitart, 79’), Oscar Almendros (Marc Vila, 61’), Sergi Arranz i Javi Revert,


Gols: 1-0 Charly (5’).


Àrbitre: Barceló Prats.


Targetes grogues:  Sergi Romero del Palamós i a Chema, Arnau i Xavi del San Cristobal.


Targetes vermelles: Cap.


Espectadors: 150 espectadors. Presència del president del Palamós CF, Miquel Aguilar al Municipal de Ca n’Anglada.




sábado, 14 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 14 D'ABRIL DE 2012



VETERANS DEL PALAMÓS: CAMPIONS IMBATUTS I 112 GOLS


L’equip de veterans del Palamós Club de Futbol s'ha proclamat, per primera vegada en la seva història, campió de lliga. L'equip groc i blau amb més de tres decades de existència, participa a la territorial de Girona de futbol d’empreses. A falta d’una jornada pel final del campionat els seus registres a la competició són impressionants ja que han aconseguit marcar més d'un centenar de gols i encara no han conegut la derrota en tota la temporada, proclamant-se campions a dues jornades del final.

Aquest equip de veterans del Palamós es va fundar fa més de tres decades sota la denominació de Penya Vincke, ja que estava patrocinat per una de les empreses mes importants del municipi. Posteriorment l'equip es va denominar Comercial Martí -el seu anterior sponsor - i avui el seu nom és el de Veterans de Palamós - Hutchinson.

Aquest equip de veterans en les 22 jornades de lliga que s'han diputat ha marcat 112 gols i només n’ha rebut 37. En total acumulen 21 victòries i un sol empat essernt els liders i campions del torneig amb 67 punts a falta d’una sola jornada per a finalitzar el campionat la que disputaran el proper 5 de maig amb els veterans de Montràs. Malgrat la seva espectacular temporada l'equip no pensa en pujar al grup Selectiu ja que: "no ens interessa. Juguem per a passar una bona estona i divertir-nos i no per pujar " explica Toni Heras, un dels responsables de l'equip juntament amb el seu germà Jorge. A la categoria en la que juguen l'única normativa que existeix és que només es permeten dues fitxes de jugadors menors de 29 anys. La resta han de ser jugadors més grans de 29 anys.


Els components de l'equip, paguen per jugar (uns 120 euros a l'any), ja que segons explica Toni Heras: "amb la subvenció no arribem. Cada partit hem de pagar 52 euros cada equip en concepte de drets d'arbitratge, més la resta de despeses lògiques com la roba o els desplaçaments". L'equip celebrarà el títol de campions amb una dels sopars habituals que organitzen al llarg de la temporada

La plantilla entrenada per Sisco Martínez aquesta formada per per: Marius Condom, Cristóbal, Campón, Toni Heras, Jorge Heras, Fonso Mora, Toni, Jordi Cano, Kiles, Sergio, Hèctor Cubero, kiko, Raül, Nacho, Hicham, Ramón, Paco, Justi, Juan i Ramón Valls. Entre tots ells cal destacar a porter Marius Condom, que va formar part del primer equip del Palamós en l'etapa de Piterman, al doctor del primer equip Ramón Valls, que juntament amb Antonio Campón són els més veterans de l'equip amb més de 50 anys o l'actual vicepresident esportiu del Palamós club de Futbol, Toni Heras.

jueves, 12 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 12 D'ABRIL DE 2012


VUIT JORNADES PEL DESENLLAÇ DE PRIMERA CATALANA

FIGUERES I PALAMÓS LLUITEN PEL TÍTOL





JORNADA 27 15/04/2012
San Cristóbal - Palamós 12: 00
Mollet - Figueres

JORNADA 28 22/04/2012
Palamós - Farners 17:00
Figueres - San Lorenzo

JORNADA 29 29/04/2012
Gramanet B - Palamós 11:45
Montcada - Figueres

JORNADA 30 06/05/2012
Palamós - Peralada 17:00
Figueres - Lloret

JORNADA 31 13/05/2012
Mollet - Palamós 12:00
Guíxols - Figueres

JORNADA 32 20/05/2012
Palamós - San Lorenzo 17:00
Figueres - Ripollet

JORNADA 33 27/05/2012
Montcada - Palamós 12:00
Manresa - Figueres

JORNADA 34 03/06/2012
Palamós - Lloret 17:00
Figueres - Premià

miércoles, 11 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 11 D'ABRIL DE 2012


1ER TORNEIG ENTITATS SANT ANTONI DE CALONGE



Dies: 16  i 17 de juny de 2012

Categories: Pre-benjami, benjami, aleví, infantil, cadet, juvenil i femení

Inscripció Torneig: Gratuïta / Preu dinar 10 € (opcional )

Oferta als participants:

Les families dels jugadors participants en el torneig podran gaudir d’una nit d’hotel  (un tres estrelles situat a 50 metres de la platja) en habitació doble i en regim d’allotjament i esmorzar al preu de 65 euros. El nen/a que participi en el torneig tindrà l’estada d’una nit d’hotel gratuïta sempre que vingui acompanyat d’un adult que s’aculli a l’oferta.


L’inscripció dóna dret a:


Medalla per a tots els participants,

Bossa d’obsequis del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Calonge

Trofeus als primers classificats

Visites a indrets turístics i culturals de la zona


Documentació:

Full d’inscripció - fotocopia DNI i fitxa federativa de cada jugador i entrenador.

Tots els participants hauran de tenir en vigencia la seva llicència federativa

Per acreditar la condició d’equip inscrit s’haura de fer 15 dias abanç del torneig.



Correu: cataloniacf_2011@hotmail.com Contacte: 662086807 ( Sr. Pere )

Organitza: Catalonia CF Col.labora: Ajuntament de Calonge

martes, 10 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 10 D'ABRIL DE 2012

JORDI CONDOM TRIOMFA AL MIC 2012 AMB L’ASPIRE FOATBALL DREAMS DE QATAR
 
L'ex entrenador del Palamós Jordi Condom es va proclamar guanyador del MIC 2012 amb l'Acadèmia Aspire Football Dreams de la categoria infantil amb la victòria del seu equip davant l'Inter de Milà (1 a 0) en la final d’aquest passat diumenge disputada en el Nou Muncipal de Palamós. 
 
 


Els equips infantil, cadet i juvenil de l'Aspire Football Dreams de Qatar van ser els grans protagonistes del MIC 2012 guanyant les tres finals que van disputar. Jordi Condom que va dirigir l'equip infantil que es va imposar a l'Inter de Milà explicava que “És una gesta difícil de repetir i un èxit increïble per l'Acadèmia que ens ha de servir per seguir creant nous talents del futbol “.
Jordi Condom ja va viatjar a Qatar el passat mes desembre per treballar en la formació de joves futbolistes en un projecte de Josep Colomer, ex coordinador del futbol de base del Barça. Condom recorda que: “En Colomer hem va demanar de dirigir l'infantil de l'Aspire al MIC perque era un equip de nova creació i no tenien entrenador i a més a més es feia a casa meva, així que encantat de la vida vaig dir que sí

lunes, 9 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 8 D'ABRIL DE 2012


DINAR D'ESPORTS AL RESTAURANT CAPRI. PROGRAMA MIC 2012


EN MARC, L'OSCAR, LA LAURA I EN RAMÓN.


AMB EN GUILLEM ENSENYANT PAELLA.