viernes, 29 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 29 DE MARÇ DE 2012

El Palamós suma 3 punts d'or a Balaguer (0-1)

 
El Palamós ha guanyat al camp del Balaguer (0-1) i s’allunya de la zona de descens. Un gol de Javi Revert, que ja en suma 15 dianes aquesta temporada, al transformar un penal comès sobre Jaume Duran, li ha servit al Palamós per sumar tres punts importantissims davant un rival directe com el Balaguer. El Palamós no guanyava fora de casa des del passat 2 de desembre quan es va imposar per 0-1 al camp de la Pobla de Mafumet.
 
Primera part sense gaire història. Al minut 4, el Palamós s’ha pogut avançar en el marcador mitjançant Biri. L’andalús s’ha internat a l’àrea rival després d’una jugada individual i ha enviat un xut potent ben dirigit a porteria, però el porter Nogués ha aturat l’esfèrica. Els minuts han anat passant i cap dels dos equips ha creat perill. Els instants finals però han fet incomodar als palamosins. Ivan Díaz ha perdut una pilota en zona defensiva i ha hagut d’esmenar l’error amb una falta sobre Tito. El palamosí ha vist targeta groga en aquesta acció. El llançament posterior de la falta l’ha aturat Martí Bartrina. I al minut 45, Sergi Galcerán ha estat a punt de marcar, però el seu xut ha sortit per sobre el travesser.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica que la primera, sense ocasions i poc ritme de joc. De mica en mica, el partit s’ha anat animant i al minut 56 ha arribat la jugada que ha canviat el signe del partit. El defensa Joel ha fet caure Jaume Duran, que debutaba com a titular, dins l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal favorable al Palamós. Javi Revert ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i establir el 0 a 1. Gràcies al gol, els palamosins han passat a dominar el partit i fins i tot han pogut ampliar el marcador amb tres ocasions que Revert no ha aconseguit materialitzar.

El Palamós ha sumat tres punts d’or que l’allunyen del descens, en un partit en el que ha debutat el jove jugador de 17 anys de la Fundació Esportiva Palamós, Toni Rodríguez que ha substituït a Ivan Díaz en els darrers minuts del partit. El proper partit serà diumenge 7 d'abril en el Nou Municipal davant el Vic, a partir de les 5 de la tarda

BALAGUER 0 PALAMÓS 1

CF Balaguer: Nogués, Joel, Jordana, Joan Martínez, Egea, Giribet, Tito (Gardenyes, 71’), Andreu Martínez (Sánchez, 64’), Ibán Parra, Isaac i Sergi Galcerán (Yeray, 79’).

Palamós CF: Martí Bartrina, Subi, David Malo, Venzal, Sergio García, Gálvez, Ivan Díaz (Toni Rodríguez, 92’), Ritxi Mercader, Jaume Duran (Joan Pons, 73’), Biri (Dani Fernández, 85’) i Javi Revert.

Àrbitre: Francesc Galan Baró. Delegació de Manresa.

Targetes grogues: Giribet, Joel, Joan Martínez, Nogués i Isaac del Balaguer / Ivan Díaz i Joan Pons del Palamós.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Javi Revert (p), minut 56.

Públic: 200 espectadors.



aspectes legals - continguts: Ràdio Palamós - E.M. © 2004-2013 | desenvolupament: grafic-a.net

jueves, 21 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 21 DE MARÇ DE 2013

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, Joan Curto, creu que la reunificació del futbol de base al municipi no estarà completa si no inclou el Palamós Club de Futbol. Joan Curto diu, fins i tot, que la nova entitat que resulti d’aquest procés ha de portar precisament el nom del club degà del futbol català.




Ni Fundació ni Global han volgut valorar quin nom hauria de tenir el nou club que aglutini el futbol de base, però sembla clar que, si s'arriba a un acord amb el Palamós CF, el futbol formatiu palamosí, a partir de la propera temporada, actuarà sota el nom, colors i escut del club Degà de Catalunya. FOTO: RADIO PALAMÓS.


A tot això el Global Palamós ha penjat el següent comunicat a la seva WEB:

Per mitjà de la present, volem fer-li arribar el nostre missatge de tranquil · litat per tots els comentaris que s’estan realitzant aquests dies en els mitjans de comunicació i entre la societat de la població de Palamós.


És cert que s’està parlant de fusió en el Futbol Base a Palamós. Però si encara no se’ls ha comunicat res a les nostres famílies que formen del Global Palamós, és perquè encara no és definitiu.

És per això que demanem disculpes si s’han sentit molestos per aquestes notícies sense a veure estat comunicat encara. Però pensin que estem mirant de millorar les condicions dels nois que és precisament l’objectiu de tots dos clubs. Quan sigui definitiu es farà un reunió amb tots per poder comunicar-los els resultats.

La Direcció del Club, President, Vicepresident i Director esportiu, els demana tranquil · litat i que sàpiguen que portem a tots els nens del Global Palamós amb nosaltres present en pensament en cada reunió que s’està realitzant. Gràcies per la paciència i estem en contacte amb tots vosaltres tan aviat sigui possible i definitiu.

Atentament, La Direcció.








miércoles, 20 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 20 DE MARÇ DE 2013


Subirana 99%

Futbol. 3a divisió. El lateral esquerre jugarà el partit número 100 amb el Palamós després de perdre's només un matx des de 2010

El defensa del Palamós, Eduard Subirana, jugarà el diumenge que ve, a l'Olímpic de Terrassa, el partit número 100 amb la samarreta del Palamós. El lateral esquerre, un fix de les alineacions de cadascun dels entrenadors que l'han dirigit amb el conjunt palamosí, només s'ha perdut un matx de lliga des del seu fitxatge, l'estiu del 2010. Subirana va jugar la totalitat dels minuts de cadascuna de les 38 jornades de tercera en la temporada 2010/11 –sumant 3420 minuts–, un fet que no és extraordinari per als porters, però molt menys freqüent en la resta de demarcacions –en aquella mateixa campanya, el porter Joan Bayona també va jugar tots els minuts–. En la següent temporada a primera catalana, el cassanenc va sortir en l'onze inicial en 33 dels 34 partits de lliga. Subi es va perdre 16 minuts del matx contra el San Cristobal, de la jornada 10, i 22 minuts del partit contra el Premià. Només en la jornada 24, el defensa es va veure obligat a descansar per complir la sanció per acumulació de targetes.
Aquesta temporada, Subi continua sent un fix en la banda esquerra del Palamós, i és que ha jugat íntegrament els 28 partits de lliga que l'equip ha disputat fins ara –sumant un total de 2.520 minuts– i convertint-se, aquesta última jornada, en l'únic jugador de camp de tercera que ha jugat tots els minuts, una dada que compartia amb el jugador del Figueres, Guillem Cornellà, que va haver de complir un partit de sanció per acumulació de targetes.

martes, 19 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 19 DE MARÇ DE 2013

 
JOAN GIRAUT, DIPUTACIÓ DE GIRONA: “EL MIC ÉS EL MILLOR TORNEIG DE FUTBOL BASE DEL MÓN I TAMBÉ UNA EINA DE PROMOCIÓ IMPORTANT DE LA COSTA BRAVA”

La 13a edició del torneig es farà del 27 al 31 de març amb més de 200 equips de 36 països
 
“El MIC és el millor torneig de futbol base del món, però és també una eina de promoció important de la Costa Brava”. Amb aquestes paraules ha definit el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, el torneig internacional de futbol base MIC-Mediterranean International Cup en la presentació oficial del torneig a Girona, que s’ha fet aquesta tarda a la mateixa Diputació. El torneig, que se celebrarà del 27 al 31 de març a 19 poblacions de la Costa Brava, comptarà amb més de 200 equips procedents de 36 països.
Joan Giraut ha remarcat que el MIC “posa la Costa Brava a l’aparador de futbolistes, pares i entrenadors que venen de tot el món i que, en alguns casos, hi tornen després per passar-hi uns dies de vacances”. A més de Joan Giraut, també han participat a la roda de premsa la delegada general de ‘La Caixa’ a Girona, Maria Alsina; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat a Girona, Josep Pujols; el delegat de la Federació Catalana de Futbol a Girona, Jordi Bonet; i el director del MIC, Juanjo Rovira.

Josep Pujols i Jordi Bonet han coincidit també a destacar la repercussió del MIC a les comarques de Girona. Josep Pujols ha remarcat “la riquesa per al territori que suposa el MIC amb la gent que es mou per al torneig”. Per la seva banda, Jordi Bonet ha destacat “la importància del torneig perquè els clubs gironins es donin a conèixer”.

La delegada general de ‘La Caixa’ a Girona ha remarcat, per la seva banda, “el compromís del MIC amb els valors de l’esport i en la formació dels joves”. Uns valors que han remarcat també els padrins d’aquesta presentació, els exjugadors i actuals responsables del futbol base del FC Barcelona i el RCD Espanyol, Guillermo Amor i Àngel Morales, respectivament.

Les dades de la 13a edició

Més de 200 equips participaran en la 13a edició del torneig que amplia de nou el número de participants. En aquesta edició, creixen els equips en categoria infantil, que passen dels 64 de l’any passat als 68 d’aquesta edició; en categoria aleví futbol-7, que seran ara 36, davant els 32 de l’any passat i en juvenil on aquest any participaran 32 equips i la passada edició, ho varen fer 28. Tant la categoria infantil com l’aleví futbol-7 ja van augmentar l’any passat el número d’equips participants. En cadet i aleví futbol-11 es manté el mateix número d’equips que en la darrera edició.

Dels equips participants, destaca també l’elevada presència de clubs internacionals, el que continua reforçant la vocació internacional del torneig, segons ha destacat el seu director Juanjo Rovira. Hi haurà equips de Finlàndia, Rússia, Anglaterra, Alemanya, Haití i Austràlia, entre altres. Entre els clubs participants d’aquesta edició, destaca la presència del FC Barcelona, RCD Espanyol, el Real Madrid CF, Manchester United, Liverpool FC, l’Inter de Milà, l’Ajax d’Amsterdam, el Werder Bremen, Porto FC, l’Athletic Club de Bilbao, Sevilla CF i el Màlaga CF, a més de la selecció de Brasil, entre altres.
El torneig es disputarà a Lloret de Mar, Tossa de Mar, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Hostalric, Cassà de la Selva, Platja d’Aro, Sils, Mont-ras, Santa Cristina d’Aro, Begur, Torroella de Montgrí-L’Estartit, L’Escala, Llagostera, Calonge, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Vidreres. Seran 19 seus i 24 terrenys de joc.

En els 5 dies del torneig, se celebraran prop de 600 partits de futbol i el MIC comptarà amb més de 5.000 participants acreditats i es preveuen més de 200.000 espectadors que seguiran els encontres en directe. L’organització del MIC, formada per prop de 200 persones, calcula que el torneig suposa un impacte econòmic aproximat als 2.000.000 €. 

SERVEI DE PREMSA MIC 2013.

lunes, 18 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DILLUNS 18 DE MARÇ DE 2013



Aquest migdia es fa la roda de premsa de presentació del MIC 2013 a les comarques gironines. La presentació es fa al saló de sessions de la Diputació de Girona. Intervindran el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Girona, Josep Pujols; el delegat de la Federació Catalana de Futbol a Girona, Jordi Bonet; la delegada general de ‘La Caixa’ a Girona, Maria Alsina; i el director del MIC, Juanjo Rovira.

El defensa del Palamós Club de Futbol, Eduard Subirana, ha jugat íntegrament els 28 partits de lliga que l’equip ha disputat fins ara, sumant un total de 2520 minuts i covertint-se en l'únic de jugador de camp de Tercera que ha jugat tots els minuts de competició. Fins aquesta pasada jornada Guillem Cornellà de l'UE Figueres també ho havia jugat tot, però una sanció ha fet que Subirana s'hagi quedat sol en el podi de minuts jugats.



Edu Subirana ja va jugar absolutament tots els minuts de la competició. la temporada 2010-2011 a Tercera Divisió amb Bertu Fernández i Jordi Condom com a tècnics, sumant un total de 3420 minuts. Aquest fet, que no és extraordinari en el cas dels porters, sí que és molt menys freqüent en la resta de demarcacions de l’equip. Aquella temporada i la pasada el porter Joan Bayona també va jugar la totalitat de minuts.

 Els jocs olímpics de Madrid, serien els primers jocs que es farien en un país indigent. Vist al Twitter i escrit per

 

domingo, 17 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 17 DE MARÇ DE 2013

El Palamós empata amb el Castelldefels (1-1)



 
El Palamós ha empatat a casa amb el Castelldefels (1-1) i segueix en zona de descens. Els palamosins han acabat la primera meitat amb avantatge en el marcador, gràcies a un gol marcat per Venzal amb un xut des de la frontal, i oferint una bona imatge. A la segona part però, el Palamós s’ha esborrat del partit i el Castelldefels ha obtingut el premi després de buscar-lo amb insistència.

Els jugadors del Palamós Club de Futbol eren molt conscients de la importància del partit d’avui, i així ho han demostrat en el terreny de joc a la primera part. Ben aviat els palamosins han començat a assetjar la porteria del Castelldefels. La primera aproximació ha arribat quan encara no s’havia complert un minut, una centrada de Biri ha permès a Javi Revert caçar l’esfèrica i posteriorment rematar a porteria, però el porter Marc Ramírez ha aconseguit refusar la pilota. El Palamós ha seguit trepitjant l’àrea rival, i en els quatre primers minuts ha arribat a provocar tres córners consecutius. Al minut 9 els locals ha disposat d’una altra ocasió de gol, també amb Biri i Revert com a protagonistes, però la pilota ha sortit desviada. I al minut 14 la insistència ha tingut recompensa. Biri ha penjat una pilota a l’àrea del Castelldefels, la defensa ha refusat malament, la pilota ha arribat a peus de Venzal i el palamosí des de la frontal ha engaltat un fort xut que ha servit per foradar la porteria de Marc Ramírez i obrir el marcador. Després del gol cap dels dos equips ha generat gairebé perill i finalment s’ha arribat al descans amb el resultat d’un a zero.

La segona meitat ha començat amb un avís del Castelldefels, però Martí Bartrina amb una brillant intervenció ha evitat l’empat. Tot i aquesta ocasió, el partit ha continuat amb la mateixa tònica de la primera, amb poques idees i gairebé sense ocasions. De mica en mica però, el Castelldefels ha començat a reaccionar davant un Palamós que ha mostrat una passivitat a l’hora d’atacar, i ben aviat el que es veia a venir s’ha fet realitat. Al minut 68, una centrada a l’àrea del Palamós, ho ha canviat tot. El col·legiat ha assenyalat penal per unes clares mans de Raúl Calvo. El davanter Cano ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i establir l’empat a un. El Palamós ha intentat reaccionar però s’ha hagut de conformar amb aquest resultat que encara deixa l’equip en zona de descens.

El proper partit del Palamós Club de Futbol serà diumenge vinent al camp del Terrassa a les 16:40. El proper partit que el Degà jugui a casa ho farà ja a partir de les 5 de la tarda, estrenant el nou horari contra el Vic el proper 14 d'abril..

PALAMÓS 1 CASTELLDEFELS 1

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Ivan Díaz (Jaume Duran, 81’), Ritxi Mercader (Batanero, 70’), Venzal, Biri (Sergio García, 90’) i Javi Revert

UE Castelldefels: Marc Ramírez, Gilberto, Marc Martínez, Josué, Uri, Sergio Prieto, Jorge Sánchez, Roky, Roldán, Sani i Cano (Gordillo, 85’)

Àrbitre: Juan Rodríguez Portoles. Delegació de Sabadell.

Targetes grogues: Chicho, Calvo i Venzal del Palamós / Sani, Uri i Sergio Prieto del Castelldefels.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Venzal, minut 12. 1-1: Cano, minut 69.

Públic: 200 espectadors.



viernes, 15 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 15 DE MARÇ DE 2013






















Gran noticia i gran primícia informativa de Ràdio Palamós. La Fundació i el Global van arribar a un acord aquest passat dimecres per fusionar les seves estructures de futbol de base, a partir de la pròxima temporada.


Les dues parts han fet diferents reunions en les últimes setmanes, amb la mediació de l’Ajuntament de Palamós, i concretament del seu regidor d'esports Joan Curto que apostava clarament per aquesta reunificació del futbol formatiu de Palamós. 

Enhorabona als dos clubs. Ara cal saber en tot això quin paper hi jugarà el Degà de Catalunya que és la tercera pota de la taula de negociació i que segons em diuen encara falta concretar la seva vinculació en aquest projecte de reunificació. Un Palamós CF que, per cert, en algun moment de la temporada s'havia plantejat fer futbol base. El merder hauria estat monumental. Per sort s'ha pogut reconduir tot plegat.





jueves, 14 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 14 DE MARÇ DE 2013




Estic realitzant un reportage sobre les entrades mitjanes que registren cada jornada els camps de futbol de Tercera i els partits que han registrat més públic aquesta temporada. En general les dades són molt pobres. Els únics clubs que trenquen la mitjana en positiu són l'Europa i l'Olot. Si teniu dades o reflexions al respecte m'agradaria les fessiu arribar en forma de comentari en aquest mateix blog o a la meva adreça de correu electrònic psubirana@yahoo.es

Mireu aquest sensancional video de Macaco. Els nens i nenes de la planta d'Oncologia de l'Hospital Sant Joan de Déu, i els professionals i voluntaris que els acompanyen al centre, canten amb Macaco la cançó "Seguiremos", un missatge d'esperança sobre la importància de la recerca en la lluita contra el càncer infantil. El visionat del vídeo NO reporta cap donatiu. Podeu fer el vostre donatiu a la web http://www.obrasocialsantjoandedeu.org si voleu contribuir a finançar la recerca del càncer infantil. Podeu mirar el video a la següent adreça:

http://www.youtube.com/watch?v=8WATgU5PduE

Aquest dilluns varem tenir en el Costa Brava Esports de TV Costa Brava a Martí Bartrina porter del Palamós CF i Laura Estrada  responsable tècnica de les botigues NANA que ens va parlar de nutrició esportiva.


http://costabravadigital.cat/index.php/costa-brava-esports/23197-costa-brava-esports-nutricio-esportiva-i-entrevista-a-marti-bartrina



miércoles, 13 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 13 DE MARÇ DE 2013



Per una vegada, i sense que seveixi de precedent, cal felicitar al Departament de Relacions Externes del Palamós CF. Ahir vaig rebre la primera nota de premsa de la temporada que deia textualment això:

Us informem que davant el trascendental partit que el Palamós CF juga aquest cap de setmana (Palamós CF-UE Castelldefels; 17/03, 16:30), la direcció del club ha acordat que tots els socis del Palamós CF que assisteixin al partit podran portar dos acompanyants que tindran lliure accés a l'estadi. Preguem feu difusió d'aquesta notícia.

Missatge rebut, llegit i publicat. Veieu que fàcil es fer les coses bé. Per cert aquest matí la Web oficial del club no deia res d'aquesta promoció. Coses del directe.




Ahir vam veure un Barça d'éxit. Com diu el mestre Puyal, éxit es una combinació de treball, sort i talent. El treball va ser magnífic des de el primer minut. La sort va arribar amb el xut del Milan al pal un parell de minuts abans de marcar el segon. El talent ja el posi Messi que va una mica sobrat d'això. El que deia un Barça d'éxit.

Aqui teniu la portada de Mundo Deportivo d'avui fa 30 anys. El Betis empatava al Camp Nou i el flaco Menotti entrenava el Barça de Maradona. A les planes de futbol català es parlava del partit Badalona -  Olot, que aleshores també era el líder de Tercera.









lunes, 11 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DILLUNS 11 DE MARÇ DE 2013


Gran partit del Palamós ahir al camp del Manlleu (a la foto Subi rebutja una pilota en presència d'un jugador del Manlleu). Meritori empat a zero, amb dos xuts al pal inclosos. Ara cal fer bó aquest punt guanyant diumenge el castelldefels. Ens hi jugarem mitja lliga. Serà un partit de quatre punts.

La teoria del bon amic Quique Yagüe torna a ser una vegada més encertada. Com sempre diu que important es mantenir la porteria a zero. M'alegro per Martí Bartrina, que per cert el tindrem aquest vespre com a convidat en el programa de TV Costa Brava.

I parlant de TV, aquest matí en el meu passeig matinal per la badia de Palamós (quin luxe que només tenim uns quants) he trobat un equip d'una productora al mateix Passeig gravant alguna cosa (que no he preguntat). Palamós es un lloc collunut per localitzacions.

El CE Palamós va guanyar ahir a la pista de les Franqueses (74-76) i ja porta quatre victòries consecutives. Enhorabona als nois que entrena Carles Sala.

Ha mort Manel Montalban que va ser alcalde de Montràs fins el 2011 i president de la Penya Barcelonista de Palafrugell. Descansi en Pau.

Cada vegada m'agrada més el programa de Tele 5, Tu si que vales. Entretingut, amb un nivell alt dels concursants i un bon jurat en el que destaca de forma especial Risto Mejide. aquest Risto crec que es un tio realment brillant i molt del Barça. La cirereta la posen les col.loboracions de Eduardo Gómez (mente fria en la serie La Que SE Avecina) i del Sevilla.

domingo, 10 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 10 DE MARÇ DE 2013


VALUÓS PUNT A MANLLEU (0-0)

MANLLEU 0 PALAMÓS 0

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Ritxi Mercader, Marc Vila (Sergio Garcia, 8’) (Biri, 78’), Ivan Diaz (Batanero, 69’) i Javi Revert.

Suplents: Joan Bayona, Galvez, Sergio Garcia, Batanero i Biri.

AEC Manlleu: Barragan, Manu Moreno, Archi, Gely, Masó, Putxi, Seuma, Iván Guzman (Adrià Casanova, 70’), Portet (Joan Muntada, 82’), Manel Sala i Sergio Ginés.

Àrbitre: Xavier Bartomeu Garcia.

Targetes grogues: Seuma i Sergio Ginés (2) del Manlleu i Raül Calvo, Sergio Garcia i Ritxi Mercader del Palamós

Targetes vermelles: Sergio Ginés per doble amonestació. Expulsat minut 80..

Gols: 0-0.

Públic: 100 espectadors.


El Palamós Club de Futbol ha empatat al camp del Manlleu (0-0) i continua una setmana més en llocs de descens, tot i que es troba a un sol punt de la permanència. El Palamós ha fet un partit molt seriós i ha sumat un valuós punt en un dels camps més difícils de la categoria. L’equip de Vílchez ha disposat de bones ocasions de gol per guanyar, però dos pilotes al pal en el primer temps ho han impedit en un partit marcat per una gran actuació del porter Martí Bartrina i pel fort vent que ha bufat durant els noranta minuts. El Palamós jugarà el proper partit a casa amb el Castelldefels .

En el minut 8, el mig del Palamós Marc Vila s’ha ressentit d’unes molèsties i ha estat substituït per Sergio Garcia. La primera aproximació de perill ha estat del Manlleu amb un tímid xut de Manel Sala des de la frontal de l’àrea en el minut 18 que ha aturat sense cap problema el porter del Palamós Martí Bartrina. De tota manera, les millors ocasions del primer temps han estat dels palamosins. Primer amb un cop de cap de Chicho al travesser, desprès d’una falta centrada per Iván Díaz des de la banda dreta (28’). I dos minuts més tard (30’) Iván Diaz ha tornat a xutar al pal en els millors minuts de l’equip de Vílchez. Al descans s’ha arribat amb empat a zero.

A la segona meitat tots dos equips han tornat ha disposar de bones ocasions per marcar. En el minut 60, Ritxi Mercader ha disposat d’una bona ocasió que no ha acabat en gol per poc. El potent xut del mig palamosí ha estat aturat en dos temps pel porter del Manlleu. Dos minuts més tard (62’) el Manlleu ha disposat de la millor ocasió del partit en un u contra u de Portet amb Martí Bartrina que ha aturat el porter palamosí. En el minut 67 Manel Sala ha provat el xut des de la frontal que ha sortit lleugerament desviat molt a prop de l’escaire dret. El tècnic del Palamós Edu Vílchez ha donat entrada a un mig ofensiu com Batanero i un davanter com Biri per oxigenar l’equip i buscar la victòria. En el minut 77 un xut a boca de cançó de Seuma que ha aturat Martí Bartrina. El Palamós ha jugat amb superioritat els darrers deu minuts del partit per l’expulsió del local Sergio Ginés per doble amonestació, però no ha disposat de més ocasions.

Aquest punt te molt valor ja que l’hem sumat en el camp del quart classificat. En el descans els hi recordat això mateix als jugadors. (VILCHEZ)
Amb els equips de la part alta ens creixem. Amb aquest punt ens hem refet d’alguna manera de la derrota a Vilafranca. (MARTÍ BARTRINA)

 

domingo, 3 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 3 DE MARÇ DE 2013

El Palamós empata a casa amb el Santboià (1-1)

 
El Palamós Club de Futbol ha empatat amb el Santboià a casa (1-1) i continua una setmana més en llocs de descens a Primera Catalana, tot i que puja un lloc a la classificació i es a un sol punt dels llocs de permanència. El Palamós ha millorat respecte el darrer partit al camp del Vilafranca, però un gol just començar el partit ha fet que anés amb el marcador en contra durant molts minuts del partit. El Santboià ha donat per bo el punt que ha sumat mentre els palamosins s’han lamentat de les moltes ocasions que han desaprofitat.
 
El partit ha començat novament de la pitjor manera possible pel Palamós. En el minut 3, el jugador del Santboià Del Moral ha fet el primer gol en una acció d’autèntica mala sort. Un xut de Del Moral ha tocat en el central Chicho que ha desviat la trajectòria de la pilota, sorprenent al porter Martí Bartrina. El Palamós s’ha animat ràpidament i ha disposat de bones ocasions per marcar. Primer amb un cop de cap de Chicho en el minut 4. L’andalús Biri, que ha estat molt actiu en el primer temps, ha estat el protagonista en dos oportunitats de gol. Una centrada de Biri en el minut 7 ha estat rematada per Revert fent lluir el porter visitant i el mateix Biri ha provat sort amb un xut en el minut 12. En el minut 27, l’àrbitre ha anulat un gol a Javi Revert per fora de joc, en una rematada de cap de Calvo que ha refusat el porter Quinti. La pilota ha anat als peus de Revert que ha marcat, segons l’àrbitre, en posició de fora de joc. L’extrem andalús Biri ha salvat el segon gol en el minut 32 en una rematada de Pedro que havia superat al porter Martí Bartrina.

A la segona meitat, el Palamós han continuat en línia ascendent en atac i ha empatat el matx ben aviat. De tota manera l’ex palamosí Jordi Martinéz ha tingut dos bones ocasions en els minuts 47 i 50 just abans de l’empat dels palamosins. Al minut 52, Un corner servit per Batanero l’ha refusat amb el cap la defensa del Santboià i Iván Díaz amb un potent xut, des de la frontal de l’àrea, ha fet l’empat a un. El Palamós ha continuat gaudint de les millors ocasions i dominant, però sense poder marcar el segon gol. En aquest segon temps Vílchez ha donat entrada a homes de refresc com Marc Vila i Gálvez. A sis minuts del final, Revert ha gaudit d’una bona ocasió, però un mal control ha fet que no xutés amb efectivitat. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent al camp del Manlleu. Al final del matx el tècnic Edu vílchez s'ha queixat de l'arbitratge.

FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 1 SANTBOIÀ 1

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Ivan Díaz (Jaume Durán, 89’), Ritxi Mercader (Marc Vila, 76’), Batanero (Gálvez, 78’), Biri i Javi Revert.

CF Santboià: Quinti, Bolaños, Dani, Fran, Miki, Kevin (Joël, 70’), Collado, Heredia, Pedro, Jordi Martínez i Del Moral (Aiham, 61’).

Àrbitre: Luís Pablo Querol. Delegació de Tortosa.

Targetes grogues: Chicho, Biri i Ritxi Mercader del Palamós i Bolaños, Heredia i Miki del Santboià.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Del Moral, minut 3. 1-1: Iván Díaz, minut 52.

Públic: 150 espectadors.