domingo, 30 de septiembre de 2007

VICTÒRIA DEL PALAMÓS CF AL CAMP DE L'EUROPA (2-3)



























A LES IMATGES, EL CENTRAL JOSÉ LUIS GALLARDO (AUTOR DEL TECER GOL) I EL PORTER TONI MONTERO (QUE AMB 2-3 VA ATURAR UN PENAL)


El Palamós ha sumat la segona victòria consecutiva fora de casa al imposar-se per 2 gols a 3 al Nou Sardenya enfront l'Europa. El partit ha estat molt igualat amb constants alternatives en el marcador. El veterà defensa central José Luis Gallardo ha marcat el gol de la victòria i amb 2-3 a favor dels palamosins, el porter Toni Montero ha aturat un llençament de penal. El Palamós ja suma sis punts a la classificació. El partit no ha començat gaire bé, ja que l'Europa s'ha avançat en els primers minuts, amb un gol de Benja (9'). Tot i això, el Palamós ha sabut reaccionar i ha empatat tres minuts desprès amb un gol de Dani Planagumà. Un servei de cantonada llençat per Carmelo ha estat aprofitat pel golejador palamosí per rematar des de l'àrea petita (Planagumà ha fet el seu segon gol d'aquesta temporada). Després de diverses ocasions més, Carlos López ha posat per davant els palamosins però l'equip barceloní ha tornat a igualar el partit, amb un altre gol de Benja (39'). S'ha arribat al descans amb aquest resultat d'empat a dos gols. A la segona part, Gallardo ha tornat a avançar el Palamós després de rematar amb el cap un llençament de falta, servit per Carmelo en els primers instants de la segona part (50'). Això ha permès que els jugadors de Cándido Viana juguéssin amb més tranquil·litat. L'Europa ha estat a punt d'empatar el partit en diverses ocasions en aquest segon temps. La més clara, ha estat un penal que ha aturat Toni Montero al davanter local Delmás, en el minut 30 de la segona part, però el marcador no s'ha mogut i el Palamós ha sumat la segona victòria consecutiva fora de casa, desprès de la que va aconseguir fa quinze dies a Manlleu (0-2). Els palamosins jugaran diumenge vinent (17:00 Hores) al Nou Municipal davant del Premià.

FITXA TÈCNICA EUROPA 2 PALAMOS CF 3:

PALAMÓS CF: TONI MONTERO, DÉU, GIRÓ, GALLARDO, ELÍES, CARMELO, CARLOS LÓPEZ, PLANAGUMÀ, DIEGO, VICHU I SANTI CELAYA.

SUBSTITUCIONS
Cornellà per Carlos López (79').
Fran per Vichu (87').

TARGETES GROGUES
Toni Montero (41'), Diego (51'), Elíes (56') i Déu (74').

GOLS
1-0: Benja (9').
1-1: Planagumà (12'), rematant un córner servit per Carmelo.
1-2: Carlos López aprofita una assistència de Planagumà (37').
2-2: Benja (39').
2-3: Gallardo, de cap, remata una falta treta per Carmelo (50').

RESULTATS FINALS DE TERCERA DIVISIÓ (PARTITS MATINALS)

Nou Congost: MANRESA 1 VILANOVA 1
Mpal. Premià: RICOH PREMIA 2 REUS 2
Nou Sardenya: EUROPA 2 PALAMOS 3
Narcís Sala: SANT ANDREU 2 CASSA 1
Mpal. El Masnou: MASNOU 1 RAPITENCA 2
Els Canyars: CASTELLDEFELS 0 SANTBOIA 0

D'altra banda, a Segona Regional, la Fundació Esportiva Palamós va perdre aquest dissabte a casa enfront el Guíxols B (0-1). L'equip de Robi, va encaixar la primera derrota de la temporada i ara jugarà dos partits consecutius a casa. Dissabte que vé rebrà el Sant Antoni i d'aquí a dues setmanes, el Calonge en dos derbis locals que es jugaran en el Nou Municipal.

viernes, 28 de septiembre de 2007

L'HIMNE DEL PALAMÓS CF AMB KARAOKE

RECORDEU XAVI MOLAS?





Xavi Molas lidera el Roquetas (publicat per Marc Brugués al blog del futbol gironí). L'adreça d'aquest blog es www.futbolgironi.blogspot.com


Tothom es va sorprendre quan, a pocs dies per a linici de la competició a Segona B, l'Ontinyent va decidir prescindir de Xavi Molas. El de Camprodon havia arribat a Ontinyent procedent de l'Oriola, on havia estat un dels artífex de l'ascens a la categoria de bronze. La temporada passada però, els múltiples fitxatges, tant a l'estiu com a l'hivern, i l'arribada de Robert Fernández el van condemnar a l'ostracisme i es va veure obligat a deixar l'equip groc. L'Ontinyent li va oferir l'oportunitat de continuar jugant a Segona B però l'exjugador del Palamós finalment jugarà al Roquetas, de la Tercera andalusa.


Xavi Molas es va formar al FC Barcelona d'on va passar al Palamós. Al club baixempordanès va oferir els seus millors moments de futbol, amb Dimitry Pitterman de mecenes. Els aficionats del seu poble viatjaven en algunes ocasions per veure'l en acció al Nou Estadi. Molas va decidir acompanyar una temporada Quique Yagüe al Lorca per després tornar a l'últim Palamós de Segona B amb Domènec Torrent a la banqueta. La temporada següent Pitterman se'l va endur a Vitòria per jugar amb el filial de l'Alabès. El ripollès va decidir deslligar-se de Pitterman i iniciar carrera sense el rus i va incorporar-se al Motril andalús. Quique Yagüe el va reclamar a l'Oriola per intentar el desitjat ascens a Segona B.

Aquesta temporada, doncs, Xavi Molas torna a Tercera en un Roquetas potentíssim. Ja poden resar Reus, Barça B i Sant Andreu perquè no els toqui l'equip andalús als play-off d'ascens. El Roquetas ha guanyat els cinc primers partis de lliga i Xavi Molas és pitxitxi de la categoria amb 4 gols juntament amb l'ex del Reus i Sant Andreu, Marcos Novo (Loja). Molas comparteix vestidor amb gent amb experiència a Primera com el lateral ex del Racing de Santader, Iñaki Bollaín (Granada). A la porteria hi ha Toni Bernal, un exSegona A amb el Ciutat de Múrcia i Lorca amb experiència a l'Udinese italià. A l'equip destaquen també Abel Moreno (exEspanyol B) i Esteban Navarro, un migcampista clàssic de Segona A amb l'Almeria que va pujar l'any passat amb el Còrdova. L'últim vell conegut és Gabriel Mendy, l'extrem senegalès que va arribar el gener passat al Miapuesta Figueres cedit per l'Almeria B.

Fotos: www.lapreferente.com, perso.wanadoo.es/palamoscf, www.deia.com


a 10:36 0 comentaris

jueves, 27 de septiembre de 2007

LA PREVIA DELS INTERNAUTES - SEGUIDORS DEL PALAMÓS CF



A CONTINUACIÓ US PENJO LA PREVIA QUE HA FET DEL PARTIT UN INTERNAUTA, QUE ALHORA ES UNA GRAN AFICIONAT DEL PALAMÓS CF DES DE FA MOLTS ANYS. LA PREVIA ES DE SERGI2DOS I ESTA PENJADA EN EL FORUM DEL PALAMÓS CF.

LA PREVIA DEL Europa-Palamos

Recuerdo las dos últimas vistitas al campo del Europa, 1 a 1 en la 2005/06 con un golazo de Casagran, y en la 2006/07 ganamos.
Los dos equipos tenemos 3 puntos. Cada equipo tiene su estrella, el Europa tiene a Benja un delantero de 1,90 que remata todo y de cabeza en los córners es muy peligroso. Enric Pi otro delantero que ha jugado en Mallorca B y Lanzarote. En defensa Fernando lateral ex Espanyol B y hay un tal Brian ex Espanyol B muy bueno, en la web del Europa lo destacan como el mejor jugador de la última jornada. En el Europa juega Salvanya un interior diestro ex 2ªB con Badalona, coincidiria con Candido Viana en el Badalona. Es muy bueno.
A mi forma de ver el Palamos tiene mas nombres y curriculums en sus jugadores que los del Europa.
A nivel de jugadores Fran Jerez y Carmelo se enfrentarán a sus ex compañeros del Blanes Amantini, el meta Asier y Salvanya.
Salvanya coincidió en el Girona con Cornella y Planaguma. Un partido que los jugadores se conocen a la perfección. Sera un gran partido, estoy seguro. Ire al campo del Europa a ver la victoria del Palamos.

Autor: Sergi2dos (Forum del Palamós CF)

DOS JUGADORS ESTAN A PROVA AL PALAMÓS CF





El Palamós té a dos jugadors a prova durant aquesta setmana. Es tracta
de Sebastián Flores, un central urugaià amb passaport italià, i del
migcampista portuguès, Paolo Riveiro. Flores, que havia jugat amb
l'Aris de Salonica grec, té possibilitats de quedar-se si s'arriba
a un acord econòmic ja que el centre de la defensa és un lloc que el Palamós
necessita reforçar. En el cas del portuguès, Paolo Riveiro, que havia jugat
en el Benfica B, ahir es va entrenar amb la plantilla palamosina i el tècnic Candido
Viana haurà de decidir si es queda o el descarta. (a l'imatge el president del Palamós CF., David Ferragut, amb la nova samarreta del club)

D'altra banda la Fundació .cat, organisme encarregat de la gestió dels
dominis de les pàgines Web, ha denegat el domini .cat al club de la Costa
Brava. L'empresa encarregada de sol·licitar el domini .cat li ha comunicat al
club l'existència d'una sol·licitud anterior, que pot haver fet
qualsevol afeccionat aliè al propi club, pel que no podrà disposar del
domini .cat. així doncs la WEB oficial del Palamós continuarà sent
www.palamoscf.com. El comunicat que li ha enviat l'empresa encarregada de gestionar el domini .cat es textualment el següent:


Estimado cliente:

Le informamos de que la Fundaciò puntCAT, organismo encargado de la gestión de los dominios .cat, ha denegado su petición de registro, las causas pueden ser varias:

Existencia de solicitudes anteriores a la suya.
La Fundaciò puntCAT no ha encontrado pruebas de que la url de referencia (página Web, lista de correo, etc.) que usted indicó en su solicitud difunda la cultura catalana en Internet.
arsys.es va a proceder a dar de baja el producto de registro contratado asociado al dominio y abonarle el importe íntegro en su cuenta bancaria. Le recomendamos que verifique que en el apartado Datos de su Área de Cliente figura el número de cuenta correcto.

Si necesita más información no dude en consultarnos.

Atentamente,

Dpto. de Registros
arsys.es
Tel: 902 11 55 30
hostmaster@arsys.es
www.arsys.es

miércoles, 26 de septiembre de 2007

UN GOL DE LEO MESSI A PALAMÓS






LEO MESSI VA MARCAR UN GOL FA QUATRE ANYS A PALAMÓS

Mirant aquesta font inagotable de videos que es www.youtube.com he trobat el gol que va marcar Leo Messi, ara considerat un dels millors jugadors del món, tot just fa quatre anys. En el video hi podeu entrar amb l'adreça seguent:
El Barça va venir a jugar a Palamós en el primer any de l'actual junta del Palamós. Gracies a aquell Palamós - Barça, que formava part d'una mini-gira per Catalunya, es va poder pagar el déficit de la temporada anterior i no baixar a Primera Catalana o a Regional per morós. Aquell partit va ser una deferència del Barça al Club Degà de Catalunya, en el que hi van tenir molt a veure el que aleshores era el secretari General d'Esports de la Generalitat, Rafel Niubó (al que fa uns dies li varen posar una multa per portar l'enganxina CAT al cotxe) i el que era en aquells moments vicepresident del Barça, Sandro Rosell, que pasa temporades a Sant Antoni de Calonge. La narració del video es de Xavi Andreu, actualment Director General del RCD Espanyol, i en les imatges també hi surt Toni Lima, actual Secretari Tècnic del Eivissa. Com canvien les coses en només quatre anys...

PERE SUBIRANA.

martes, 25 de septiembre de 2007

EL SEGON PITJOR INICI DE TEMPORADA



El Palamós esta protagonitzant el segon pitjor inici de temporada des de el seu retorn a la Tercera divisió. L'equip de Candido Viana només ha estat capaç de sumar en les quatre primeres jornades de lliga tres punts, dos més que l'any passat en aquestes mateixes alçades del campionat. L'equip palamosí, aleshoresengtrenat per Raül Agné, va començar perdent al camp del Balaguer (3-0), va perdre a casa amb el Gavà (0-2), va perdre al camp del Manresa (1-0) i va sumar el primer punt de la temporada amb un treballa empat amb el CE Sabadell (2-2). En total un punt en quare jornades. En la present temporada el Palamós va començar perdent al camp del Santboià (3-0), va caure a casa amb El Masnou (1-2), i no va sumar els primers punts fins a la tercera jornada quan va guanyar al camp del Manlleu (0-2). aquest passat diumenge va tornar a perdre a casa amb el Sant Andreu (0-3). En total tres punts de dotze possibles. El millor inici en les quatre últimes temporades, es ha dir des de el retorn a Tercera, el trobem la temporada 2004-2005 quan amb juli Torrent es van sumar 10 punts de 12 possibles amb victòries per 1-0, a casa, contra el Tàrrega i el Vilanova. A fora es va debutar guanyant a Granollers (0-1) i es va empatar a un al camp del Cornellà. La temporada passada no es va sumar la primera victòria fins a la setena jornada, quan es va guanyar al camp d' El Prat (0-2. A casa, els palamosins no van guanyar fins el 26 de novembre, quan van derrotar per 2-0 el Masnou.

RESULTATS QUATRE PRIMERES JORNADES A TERCERA

TEMPORADA 2004-2005

JORNADA 1. GRANOLLERS 0 PALAMÓS 1
JORNADA 2. PALAMÓS 1 TÀRREGA 0
JORNADA 3. CORNELLÀ 1 PALAMÓS 1
JORNADA 4. PALAMÓS 1 VILANOVA 0

TEMPORADA 2005-2006

JORNADA 1. PALAMÓS 1 GRANOLLERS 0
JORNADA 2. GIRONA 2 PALAMÓS 0
JORNADA 3. PALAMÓS 0 PERALADA 3
JORNADA 4. CASTELDEFELS 1 PALAMÓS 3

TEMPORADA 2006-2007

JORNADA 1. BALAGUER 3 PALAMÓS 0
JORNADA 2. PALAMÓS 0 GAVÀ 2
JORNADA 3. MANRESA 1 PALAMÓS 0
JORNADA 4. PALAMÓS 2 SABADELL 2

TEMPORADA 2007-2008

JORNADA 1. SANTBOIÀ 3 PALAMÓS 0
JORNADA 2. PALAMÓS 1 EL MASNOU 2
JORNADA 3. MANLLEU 0 PALAMÓS 2
JORNADA 4. PALAMÓS 0 SANT ANDREU 3

PD: A L'IMATGE L'EX-ENTRENADOR DEL PALAMÓS CF, JULI TORRENT AMB QUI L'EQUIP HA FET ELS MILLORS NÚMEROS EN LES PRIMERES QUATRE JORNADES DEL CAMPIONAT. A L'ESQUERRA EL PERIODISTA DEL 9 ESPORTIU, JORDI FERRER I L'AUTOR D'AQUEST BLOG A LA SEVA DRETA.

lunes, 24 de septiembre de 2007

LA PENYA SPORT A LA WEB WWW. FUTBOLME.COM




LA PENYA SPORT DONA SUPORT, UNA TEMPORADA MÉS, A L'EQUIP
La WEB www.futbolme.com dedica diverses fotos a a La Penya Sport del Palamós CF.
Aqui podeu veure tres de les fotos que surten. Com cada temporada, la Penya Sport dona suport incondicional a l'equip, tant en els partits de casa, on sempre hi son, com en molts dels desplaçaments que fa l'equip al llarg de la temporada.




El Palamós CF jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia el cinquè partit de lliga al Nou Sardenya contra el CE Europa. Els barcelonins, han sumat fins ara 3 punts com el Palamós CF.

La cinquena jornada de lliga tindrà els seguents enfrontaments:

MATARO - BARCELONA B

BLANES - IGUALADA

MANRESA - VILANOVA GELTRU

BALAGUER - BANYOLES

PREMIA - REUS

EUROPA - PALAMOS

SANT ANDREU - CASSA

MANLLEU - POBLA MAFUMET

MASNOU - RAPITENCA

UE CASTELLDEFELS - SANTBOIA

domingo, 23 de septiembre de 2007

EL PALAMOS PERD AMB EL SANT ANDREU (0-3) I EL DAVANTER GIRONÍ ELOI FONTANELLA MARCA DOS GOLS


El Palamós ha perdut amb el Sant Andreu per 0-3 en un partit completament dominat pel conjunt barceloní, al llarg dels noranta minuts. El davanter gironí del Sant Andreu Eloi Fontanella, el mes destacat del seu equip, va deixar el partit sentenciat amb dos gols en els minuts 24 de la primera part i 10 de la segona. Piera en el minut 76 va fer el 0-3 definitiu. El Palamós s'ha trobat amb un Sant Andreu que s'ha mostrat molt superior. Els primers minuts han estat d'igualtat entre els dos equips, però s'han acabat quan els visitants han marcat el primer gol (Eloi Fontanella min 24) en una errada de marcatge de la defensa palamosina, desprès del llençament d'una falta. A partir d'aquest moment el Sant Andreu ha jugat a plaer davant un Palamós que s'ha mostrat inofensiu i sense poder de reacció. El mateix Eloi Fontanella ha marcat el segon gol (el cinquè que marca en quatre jornades) en el minut 55 i Piera, ha sentenciat el partit en el 76. El Palamós es ara setzè amb 3 punts i la próxima jornada visitarà el Nou Sardenyà per jugar amb l'Europa.










PALAMÓS CF:

25 TONI MONTERO
3 DÉU
4 GIRÓ
5 GALLARDO
7 ELÍES
8 CARMELO
11 PLANAGUMÀ
15 DIEGO
20 VICHU
21 SANTI CELAYA
22 FRAN

SUBSTITUCIONS
Carlos López per Fran a la mitja part.

TARGETES GROGUES
Déu (42') i Gallardo (84').

GOLS
0-1: Eloi Fontanella min 24
0-2: Eloi Fontanella min 55
0-3: Piera min 76

viernes, 21 de septiembre de 2007

ELOI FONTANELLA, EL CRACK DEL SANT ANDREU



Article publicat a la WEB oficial de la UE Sant Andreu per:

Autor: Gabriel Pérez
miércoles, 19 septiembre de 2007





Eloi Fontanella ja somriu al Sant Andreu. El davanter, que va ser peça bàsica de la golejada del passat diumenge davant el Reus Deportiu, s’està consolidant a l’onze titular del conjunt quatribarrat i és, ara mateix, el màxim anotador de l’equip amb tres gols en tres partits, xifra que espera poder augmentar en breu.

El davanter català arribava al Narcís Sala amb l’aval d’una àmplia trajectòria en categories superiors a equips com Figueres o Alicante, amb el que va jugar la promoció d’ascens la passada temporada. Això el situava com un dels homes cridats a ser claus en els plans del tècnic Natxo González.

Durant la pretemporada, i malgrat tenir molts minuts, no es va mostrar gaire encertat de cara a porta. Potser per això, va començar el primer partit de lliga a la banqueta. Al triomf davant el Vilanova, només va poder gaudir d’uns minuts. Tot canviaria la setmana següent.

A Banyoles, Natxo González va decidir donar-li la seva confiança i el va situar de titular juntament amb Lezaun a la punta d’atac. El davanter va respondre a la perfecció a aquesta aposta del tècnic i va completar un gran partit, amb gol inclòs després de rematar de cap una gran centrada de Lanzarote.

Davant el Reus, novament Eloi tenia el premi de la titularitat i el seu rendiment va ser de luxe: dos gols i dues assistències de gol. Millor, impossible. Primer, va culminar amb tota la seva qualitat i amb un col·locat cop de cap una gran jugada d’estratègia trenada pels seus companys. El porter Pociello ni tan sols es va moure perquè sabia que aturar la rematada era impossible.

A la següent jugada, va actuar com el perfecte davanter. La gran jugada entre Luso i Lanzarote la va aprofitar tot sol al segon pal per marcar el 2-0. A la segona meitat, va continuar la seva gran actuació amb una magnifica passada amb el cap perquè Luso fes el 3-0 i amb una acció de lluita per recuperar una pilota, plantar-se sol davant Pociello i demostrar ser generós ja que, en comptes d’intentar culminar el ‘hat trick’ va decidir regalar el gol fet al seu company Lezaun, que havia estat clau en el robatori de l’esfèric al defensa reusenc.

Eloi ha agafat la forma i, el que és més important per un davanter, l’olfacte golejador. El jugador quatribarrat espera continuar la ratxa diumenge vinent en un camp mític del futbol català com és el Nou Estadi de Palamós.

martes, 18 de septiembre de 2007

EL BLOG DEL FUTBOL GIRONÍ


Us voldria recomenar un blog sobre futbol gironí que fa un company del Diari de Girona, Marc Brugués, al que no tinc el plaer de coneixer però si que us puc dir que esta força bé i el mes important actualitzat. perque us feu una idea us he penjat l'article que va publicar aquest blog de futbol gironí sobre el Palamós CF, el passat dia 8 de setembre. La foto correspon a l'equip que va presentar el Palamós en el seu negatiu debut al camp del Santboià.
Foto: perso.wanadoo.es/palamoscf/index




Cándido Viana és l'encarregat de dirigir el Palamós més ambiciós de les darreres temporades i que, per què no, està cridat a lluitar per la quarta plaça que dóna dret a disputar els play-offs d'ascens. Sant Andreu, Reus i Barça B semblen tenir les tres primeres assegurades. El pressupost de 343.000 euros ha permès contractar jugadors de nivell i que poden marcar diferències a la categoria com Planagumà (Girona), Duran (Peralada) o Vichu (Imperial Promesas). Cándido, exjugador del club a Segona A, va dirigir el Prat la temporada passada i, malgrat no poder evitar el descens, les sensacions van ser bones. En l'últim any de David Ferragut a la presidència, el Palamós vol fer un altre pas per tornar a ser l'equip d'anys enrere. Qui no recorda els Vílchez, Javi García, Frank, Àlex Fernández, Puches i companyia? Pas a pas i després de l'era Pitterman, el Palamós recupera la normalitat institucional. La Segona B però, queda molt lluny encara.

Per a aquest nou exercici, el Palamós ha mantingut bona part del bloc de la temporada passada amb Raül Agné a la banqueta. La plantilla continua essent curta però de superior qualitat. A la porteria tot continua amb Bayona com a teòric titular i Montero donant-li molta guerra. En defensa han canviat poques coses. Es mantenen Giró, Elies, Gallardo i Déu. Han marxat Villa i Pitu Ventura i només ha arribat Garagarza, que arrossega una llarga lesió, per la qual cosa la rereguarda palamosina va una mica curta d'efectius i Cándido patirà quan hi hagi lesions o sancions. Fran Jerez (un jugador per explotar encara) i un Jaume Duran amb una nova oportunitat de reivindicar-se, completen una mitja de luxe.

El mig del camp ha perdut el referent de l'any passat, Matamala. La seva marxa s'ha vist pal·liada amb l'arribada del seu "hereu i deixeble", David Cornellà, que després d'un any al Barça torna a la província. Cornellà va aprendre molt de Matamala fa dues temporades al Girona i ara té la missió de fer-lo oblidar. L'argentí Diego (Peralada) haurà de lluitar per fer-se un lloc a l'onze titular amb el veterà Carmelo. Santi Celaya i Vichu, si estan bé físicament, semblen titulars indiscutibles, però els joves Álvaro, Pujol i Gámez empenyen amb força.


L'atac palamosí només té un nom: Dani Planagumà. L'olotí és l'encarregat de fer oblidar l'ídol local, Casagran, i té molts números per aconseguir-ho. Plana formarà parella atacant amb el jove López, que està davant de la temporada de la seva confirmació. Marc Teixidor (foto) esperarà les seves oportunitats.

LA WEB DEL PALAMÓS CF JA TORNA A ESTAR OPERATIVA




Avui dimarts ja s'ha tornat a posar en funcionament la WEB del Palamós CF, una vegada solucionats els problemes tècnics que l'han mantingut inactiva el darrers dies. Els continguts no han patit cap variació i, com sempre, continua estant perfectament actualitzada.
Per cert aprofitant l'ocasió us recordem que el departament d’esports de Ràdio Palamós ha creat per aquesta temporada 2007-2008, tres trofeus que s’identificaran amb el nom del patrocinador.
Els trofeus són:

1. Trofeu al millor jugador. Trofeu Comercial Martí
2. Trofeu al jugador revelació.
3. Trofeu al màxim golejador. Trofeu Finques Sant Antoni

Els guanyadors d’aquests trofeus, excepte el del màxim golejador, es decidirà per votació popular a través d’un apartat específic a la web oficial del Palamós CF (clicar “Enquesta Trofeus”), entitat col.labortadora en aquesta iniciativa. Al llarg de la temporada i en cada retransmissió dels partits del Palamós CF s’anirà repassant els resultats de les votacions, que es recollin a la web oficial del club.
A la fi de la lliga, s’entregaran els trofeus als respectius guanyadors en el decurs d’un acte públic.

PD: A l'imatge us posem el número de visites que porta fins avui la WEB oficial del Palamós CF...Espectacular.

lunes, 17 de septiembre de 2007

LA WEB DEL PALAMÓS CF ESTARÀ UNS DIES INACTIVA




Welcome to palamoscf.com

la WEB oficial del Palamós CF estarà uns dies inactiva, segons ha informat avui el seu responsable, Xavi Oliver. El domini de la plana WEB ha caducat i ara el club esta realitzant les oportunes gestions per renovar-lo i tornar a posar la WEB al servei de tots els internautes que massivament segueixen aquesta plana, amb gairebé 40.000 visites. si ara accediu a la adreça www.palamoscf.com us sorirà l'imatge de la noia que hem posat adalt (que per cert no esta gens malament) i altres continguts que no tenen res a veure amb el que busquen els internautes interessats en l'actualitat del Palamós CF.

Cal felicitar el responsable de la WEB del Palamós CF, per la seva constant actualització i per ser una font important d'informació per tots els socis, seguidors i aficionats del club Degà de Catalunya. Una bona prova de la bona marxa d'aquesta WEB son les prop de 40.000 visites que ha rebut fins ara.
Felicitats xavi i endavant !!!


PD: una proposta interessant seria la de poder donar-li el domini .cat. tot i que el responsable de la WEB del Palamós CF, ja ens ha comentat que s'intentarà, però que per problemes tècnics serà complicat. El més important ara es tornar-la a l'activitat el mes aviat possible.

domingo, 16 de septiembre de 2007

El Palamós guanya al camp del Manlleu (0-2)



A l'imatge Vichu, autor del primer gol, amb Garagarza el dia de la seva presentació.


Primera victòria del Palamós al camp del Manlleu (0-2)

El Palamós ha guanyat per 0-2 al camp del Manlleu i ha sumat els primers punts de la temporada. L'Equip de Candido Viana és va avançar amb un gol de Vichu (min 3) i un altre de Planagumà en el minut 31 de la segona part.
El Palamós ha tingut en tot moment el partit controlat i ha amb aquests tres primers punts deixa la zona de descens de la classificació.

El Palamós ha presentat a Toni Montero com a porter titular i el debut del davanter Javier Arce "Vichu" com a principals novetats a l'onze inicial que ha fet jugar Candido Viana al camp del Manlleu. Només començar el partit, Vichu, inedit fins ara a causa d'una lesió, ha rematat amb el cap el 0-1. El Manlleu ha tingut mes possesió de la pilota però sense cap mena d'efectivitat. El bon treball defensiu i la seriositat amb la que ha jugat l'equip de Candido han estat claus perquè els palamosins mantinguessin el marcador al seu favor. En el minut 31 de la segona part, una excel.lent pasada de Carmelo, va ser rematada per Dani Planagumà, convertint el 0-2. En aquesta segona part, l'àrbitre del partit, Díaz Rubio, va expulsar al tècnic palamosí Candido Viana per protestar un possible penal sobre Vichu, el jugador palamosí més destacat.

Palamós CF: Toni Montero, Celaya, Déu, Giró, Gallardo, Carmelo, Marc Pujol (Carlos López min 78), Diego Romero, Vichu, Fran i Planagumà.

RESULTATS DE LA JORNADA

PREMIA 1 - 1 VILANOVA GELTRU

EUROPA 2 - 0 BANYOLES

MASNOU 3 - 1 CASSA

UE CASTELLDEFELS 1 - 0 RAPITENCA

BLANES 2 - 1 MATARO

MANRESA 2 - 0 BARCELONA B

MANLLEU 0 - 2 PALAMOS

SANTBOIA 2 - 1 POBLA MAFUMET

BALAGUER 0 - 2 IGUALADA

SANT ANDREU 4- 1 REUS

viernes, 14 de septiembre de 2007

TERCERA JORNADA DE LLIGA A TERCERA


PARTITS ARBITRES DE LA TERCERA JORNADA


BALAGUER-IGUALADA (Otal González, Vilafranca)

BLANES-MATARÓ (Calle Martínez, Barcelona)

CASTELLDEFELS-RAPITENCA (Rubio Pérez, Sabadell)

EUROPA-BANYOLES (Sánchez Aparicio, Baix Llobregat)

MANLLEU-PALAMÓS (Díaz Rubio, Mataró)

MANRESA-BARCELONA"B" (Pablo Querol, Tarragona)

MASNOU-CASSÀ (Durán Peidro, Barcelona)

RICOH PREMIÀ-VILANOVA (García Rosel, Girona)

SANT ANDREU-REUS (Gallardo Martínez, Sabadell)

SANTBOIÀ-POBLA MAFUMET (Gracia Álvarez, Barcelona)

jueves, 13 de septiembre de 2007

UNA DE GAMBES, SARDINES I RABALLA


Palamós ha canviat, a finals d’aquest estiu. De ser el paradís de la vela, ha passat, per uns dies, a ser el paradís del futbol, tal i com és va dir el dia que es presentava la fase final de la Copa Catalunya de futbol, en el Museu de la Pesca, un altre dels símbols de la població. Aquest final d’estiu s’ha demostrat que Palamós es “futbolero”, però amb matisos.
Fent un símil gastronòmic, la gent va acostumar-se a menjar només gambes, durant l’última decada dels vuitanta i principis del noranta, i de sobte, es va passar a les sardines i la raballa. Per més ben cuinades que estiguessin mai podrien superar la gamba. I és una llastima perquè, en ocasions, les sardines i la raballa han estat fetes amb encert…però no es el mateix. Per mes esforços que faci el propietari del restaurant (president), el cuiner (entrenador) o els seus “pinxes” (jugadors)…una sardina sempre serà una sardina i una gamba sempre serà una gamba…què hi farem!. Amb la disputa d’aquesta fase final de la Copa Catalunya a Palamós, s’ha tornat a tastar aquell regust de gamba a la planxa en un restaurant de luxe. Controls, cotxes d’autoritats, autoritats, entrenadors, ex futbolistes, cares conegudes, desenes de furgonetes dels Mossos d’Esquadra, gent de protocol, accesos restringits, els autocars dels equips arribant entre la gent, l’estadi gairebé ple…i això que la gamba no era l’autòctona, mes aviat era de poca qualitat, una d’aquestes precuinades i congelades. Però el “futbolero” enyorava aquell regust de gamba a la planxa. No es tractava del partit, sinó de l’ambient que es respirava dins i fora de l’estadi. Per uns dies varem tornar a ensumar les gambes a la planxa. Però s’ha acabat la Copa Catalunya i han tornat els àpats de sardina i raballa…. Tant se val, potser d’aquí a un temps la tornarem a tastar…

EL NÀSTIC GUANYA LA PRIMERA COPA CATALUNYA



El Nàstic de Tarragona es va proclamar dimarts a la nit nou campió de la Copa Catalunya, en la final jugada al Nou Estadi Municipal de Palamós. Els tarragonins van derrotar per dos gols a un el Futbol Club Barcelona que, igual que ja va fer a la semifinal, va presentar un equip format quasi exclusivament per jugadors de l’equip filial. Jorquera, Oleguer, Sylvinho i Ezquerro van ser els únics jugadors del primer equip que es van alinear ahir amb el conjunt barcelonista. Tot i això, els blau-granes van controlar bé el partit en una primera part força ensopida i gairebé sense ocasions de gol. A la represa, la cosa es va animar i, als cinc minuts, Víctor Vázquez va aprofitar una pilota a l'espai i va superar el porter del Nàstic, Juanmi. El Barça s'avançava en el marcador però l'alegria li duraria poc perquè, cinc minuts després, el veterà Antoni Pinilla, aprofitava una indecisió de Jorquera en una falta lateral i rematava a la xarxa. El Nàstic va continuar pressionant i el premi li va arribar a deu minuts del final del partit quan Tati Maldonado va xutar una volea creuada, imparable. L'opció del Barça per forçar la tanda de penals va estar en les botes de Santi Ezquerro però el davanter navarrès va xutar massa alt quan ho tenia tot a favor. D'aquesta manera, el Nàstic de Tarragona aconsegueix el primer títol de Copa Catalunya de la seva història. La final de Copa Catalunya entre el Barça i el Nàstic de Tarragona va concentrar uns 4 mil espectadors al Nou Municipal de Palamós, en un ambient festiu.

LES MILLORS FOTOS DE LA COPA CATALUNYA








AUTORS: ABEL ESPINOSA I JOSEP LOIS

viernes, 7 de septiembre de 2007

Assemblea anual del Palamós Club de Futbol


La vintena de socis que ahir va anar a l’assemblea anual del Palamós Club de Futbol va donar el vist-i-plau a tots els punts de l’ordre del dia. L’assemblea va aprovar un pressupost de 343 mil euros per a aquesta temporada. La junta directiva, que afronta el seu últim any de mandat, es marca com a objectiu arribar als 400 socis.

El balanç econòmic de la temporada passada va ser negatiu. Les despeses van pujar més del que estava previst i l'exercici s'ha tancat amb un dèficit de 28 mil euros. Els números que es pressuposten per a la temporada que ara comença van a l'alça. Es preveuen unes despeses de 343 mil euros, uns 50 mil euros més que el pressupost executat de la passada campanya. Una vegada més, la plantilla de l'equip de futbol s'emporta el gruix d'aquesta despesa, amb un total de 224 mil euros.

Des del punt de vista social, l'objectiu continua sent el de arribar a la xifra dels 400 abonats, tot i que la directiva considera que el nombre ideal seria de 500. Cal recordar, però, que fa dues temporades només se'n van aconseguir 300 i que la passada campanya la xifra es va enfilar lleugerament fins als 325 abonats. La major part de les campanyes de fidelització endegades pel Palamós no han donat resultat. Ni la presència a la Botiga al carrer, ni el carnet de col·laborador, ni el de la Fundació Esportiva Palamós. Sí que hi ha hagut bona participació en l'enquesta per triar la nova samarreta del club. També ha fracassat l'intent de rejovenir la massa social del club: l'edat mitjana de l'abonat és encara de 52 anys. D'altra banda, el Palamós Club de Futbol celebrarà aquest any que ve el seu 110è aniversari. Per aquest motiu, el club ha demanat a la Generalitat que li concedeixi la Creu de Sant Jordi.

EL PALAMÓS CLUB DE FUTBOL PRESENTA LA SEVA NOVA SAMARRETA PER AQUESTA TEMPORADA 2007-2008





















El Palamós C.F. ha presentat la seva nova samarreta de la marca UMBRO que vestirà el primer equip aquesta temporada 2007/08. La samarreta te l'inscripció CLUB DEGÀ DE CATALUNYA, una referència al compliment dels 110 anys i la senyera al coll.
PROCLUB Grup inmobialiari continua com a sponsor.

Aquest model de samarreta ha estat escollida per votació popular. El model de samarreta guanyadora ha estat la 2, la clàssica, amb un 59'63 % dels vots, seguida a molta distància pel model 4 (19'46 %), un model molt mes innovador.

jueves, 6 de septiembre de 2007

EL Barça finalista de la Copa Catalunya (Sport)









Ezquerro (adalt) y Sylvinho (abaix) van marcar pel FC Barcelona
(Fotos: Diari Sport)






FC BARCELONA 3 - GIRONA 2


Cronica de Ricard López al Diari Sport 6/09/07

El FC Barcelona se clasificó para la final de la Copa de Catalunya tras vencer este miércoles al Girona por 3-2 en un duelo marcado por la nutrida representación de jugadores del filial.

Frank Rijkaard se vio obligado a alinear un once de circunstancias debido a las ausencias de los 14 internacionales concentrados con las selecciones. Tan sólo cinco jugadores del primer equipo -Jorquera, Oleguer, Márquez, Sylvinho y Ezquerro- formaron desde el inicio. El resto eran jugadores del 'B': el lateral derecho Córcoles, los centrocampistas Crosas, Dimas, Xavi Torres y Emilio Guerra y el delantero Jeffren. No es de extrañar, por tanto, que el técnico del filial, Pep Guardiola, fuera la mano derecha de Rijkaard para preparar este partido. Estaba previsto que el técnico del B se sentara en el partido durante el partido, pero finalmente siguió el encuentro desde la grada.

La motivación y la entrega de los canteranos fue, sin duda, uno de los grandes alicientes del choque. El tedio de la primera mitad contrastó radicalmente con la lluvia de goles que se vio tras el descanso. El Girona, un rival de Segunda división B, plantó cara en todo momento y el Barça, pese a controlar la posesión, pasó bastantes apuros ante un rival motivado y muy disciplinado.

Lo más remarcable del primer periodo fue un remate de Jeffren al larguero. El canterano, veloz y hábil por la derecha, recibió un pase en profundidad de Ezquerro y, tras plantarse solo ante el meta Rafa Ponzo, estrelló el balón en el travesaño (minuto 11). En el 33', Márquez obligó a lucirse al meta Rafa Ponzo con un lejano chut de falta (33'). Pero ahí acabó todo el bagaje ofensivo del Barça en 45 minutos para olvidar. El Girona lo intentó con remates de Chechu (8') y Jito (11'). Y poco más. Nada hacía presagiar el festival de goles que llegaría poco después.

Una segunda parte de locura

Y es que la segunda parte fue trepidante. El Barça ganó mordiente en ataque con la entrada de dos de sus más jóvenes promesas. Dos futbolistas de sólo 16 años. El centrocampista Thiago Alcántara, hijo del campeón del mundo brasileño Mazinho, demostró su calidad y su extraordinaria técnica en la medular. Y el israelí Gai Assulin revolucionó la delantera con su chispa, habilidad y rapidez como extremo derecho. Dos jugadores que, de seguir así, tienen muchos números de seguir la estela de los Messi, Giovani, Bojan Krkic y compañía...

El festival goleador empezó apenas cumplida la hora de partido. Chechu Flores estrenó el marcador en el 60' aprovechando un pase en profundidad tras una pérdida de balón de Márquez en la media. El delantero de Girona no perdonó, y batió a Jorquera de chut raso y cruzado (0-1). Muy poco después, en el 65', Uri Santos, de cabeza a centro de Xumetra, lograba el 0-2. Un resultado que parecía hundir al Barça. Pero no fue así.

Remontada especutacular

El Girona apenas tuvo tiempo para celebrar el 0-2. La fortuna se alió con los azulgranas y, un minuto después, el Barça acortó distancias al cabecear Migue en propia meta un balón colgado al área (1-2, 66'). El centrocampista gerundense intentó 'peinar' hacia atrás el balón para su portero, pero lo introdujo dentro de las mallas.

El empate no se hizo esperar demasiado. Ya en en el 70, Ezquerro lograba el 2-2 al materializar al estilo Panenka un penalty por un más que dudoso derribo de Xumetra a Sylvinho en el área (2-2).

El lateral hispano-brasileño fue otro de los grandes protagonistas de la noche, ya que el tanto del triunfo culé fue obra suya. Sylvinho recibió un balón en los tres cuartos de campo y, sin pensárselo dos veces, conectó un potente zurdazo desde el vértice del área que se coló por toda la escuadra (3-2, minuto 73).

A partir de ese momento, el Girona buscó el empate con ahínco, pero sin éxito. En el 78', Jorquera tuvo que lucirse para desviar un peligroso remate de Larios, uno de los mejores del partido. Y, ya en el 89', nueva acción para la polémica: el canterano Botía desvió con la mano en el área un remate a bocajarro de Larios, pero el árbitro, Pérez Fuentes, no lo vio.

El Barça sufrió para mantener el 3-2, pero finalmente estará en la final de la Copa Catalunya, ante el Nàstic. La cita será el próximo 11 de septiembre, también en el estadio Nou Municipal de Palamós, a las 21.45 horas.

Alineaciones:

FC Barcelona: Jorquera, Córcoles (Botía, m. 46), Márquez, Oleguer, Sylvinho, Marc Crosas, Dimas, Xavi Torres (Tiago Alcántara, m. 36), Jeffren (Toribio, m. 73), Ezquerro y Guerra (Víctor Vázquez, m. 36).

Girona: Rafa Ponzo; David Sánchez, Rengel, Dot (Raset, m.46), Migue, Chechu Flores (Xumetra, m.65), Matamala, Santi Asensio (Eloi Amagat, m.46), Larios, Arnal y Jito (Uri, m.46).

Goles: 0-1, m. 61: Chechu Flores. 0-2, m.65: Xumetra. 1-2, m.66: Migue (propia puerta). 2-2, m.70: Ezquerro, de penalti. 3-2, m.73: Sylvinho.

Árbitro: Pérez Fuentes (catalán). Mostró cartulina amarilla a Córcoles (m. 25), Santi Asensio (m. 27), Dot (m. 35), Matamala (m. 41) y a Xumetra (m. 70).

Incidencias: Asistieron al encuentro unos 4.000 espectadores en partido disputado en el Nou Estadi Municipal de Palamós, correspondiente a la segunda semifinal de la Copa Catalunya. Una gran pancarta en la que se reivindicaba la celebración del Catalunya-Estados Unidos presidió sobre el césped los prolegómenos del partido. Se guardó un minuto de silencio en memoria del sevillista Antonio Puerta.

Si Cliqueu aquesta adreça trobareu la galeria fotografica del partit Girona- Barça

www.sport.es/info/galerias/galeria.asp?idioma=CAS&idgaleria=782

miércoles, 5 de septiembre de 2007

Debut a l'Estadi amb El Masnou




L'Estadi Municipal d'Esports de Palamós es va inaugurar el dimarts 29 d'agost de 1989, entre d'altres actes es va celebrar un partit entre el Palamós CF, i el FC Barcelona que s'iniciava a les 22.30h.

L'estadi és de gespa natural i competeixen el Palamós,CF i el primer equip de la FE Palamós.

terreny de joc : 113,20 x 70,20 mts
6 vestidors per a grups
2 vestidors per a tècnics, àrbitres
1 farmaciola

capacitat : 5.824

tribuna:1.824; general: 2.000; gol sud: 1.000 i gol nord, 1.000


LA JORNADA 2 A TERCERA DIVISIÓ (09/09/2007)


Blanes Castelldefels

Mataró Manresa

Barcelona B Balaguer

Igualada Premià

Vilanova Europa

Banyoles Sant Andreu

Reus Manlleu

Palamós Masnou

Cassà Santboià

P. Mafumet Rapitenca

martes, 4 de septiembre de 2007

Aquest dijous assamblea anual a la Gorga



Aquest dijous, a les 20:00 i a la Sala Polivalent de l’Auditori de La Gorga de Palamós, tindrà lloc l’Assamblea anual de Socis del Palamós CF

Teatre Auditori La Gorga


Ave Maria 6
17230 - Palamós (Palamós)
Tel: 972 602 330
Fax: 972 602 169
lagorga@palamos.org
http://www.palamos.org

Només sis jugadors del primer equip vindran demà a Palamós


Només sis jugadors del primer equip del F.C Barcelona vindran demà a Palamós per jugar la segona semifinal de la XIX Copa catalunya, que enfrontarà a l'equip blaugrana i al Girona de Raül Agné. Els sis jugadors del primer equip són: Valdés, Jorquera, Márquez, Ezquerro, Oleguer, Sylvinho

El técnic holandés ha convocat a 20 jugadors pel partit de demà: Valdés, Jorquera, Márquez, Ezquerro, Oleguer, Sylvinho, Marc Crosas, Córcoles, Víctor Vázquez, Dimas, Toribio, Jeffren, Emilio, Gai, Tiago, Xavi Torres, Espasandín, Rueda, Botía y Eneko

domingo, 2 de septiembre de 2007

SANTBOIÀ 3 PALAMÓS 0 (1a JORNADA)


El Palamós debuta amb una derrota al camp del Santboià (3-0)

Un penal, a poc d'arribar al descans, van permetre al Santboià avançar-se en el marcador, en un partit molt igualat, pel que fà al joc, i sense ocasions de gol per part de tots dos equips. En el segon temps, els jugadors de Candido Viana no van saber remontar i van acabar encaixant dos gols mes i repetin el mateix rtesultat que en l'inici de la temporada pasada al camp del Balaguer (3-0).

Aquest penal assenyalat en contra del Palamós, a la recta final de la primera meitat, per unes suposades mans del central Xavi Giró, va fer que el Santboià s'avançes en el marcador. El penal, ha estat transformat per Francisco en el minut 40. Cap dels dois equips no han creat gaire perill a la primera part. La capacitat de reacció dels palamosins, la segona part, ha estat insuficient per remontar el partit. En el minut 24 de la segona part, David Pérez feia el 2-0 i en els instants finals, el Santboià ha sentenciat el partit amb un tercer gol marcat per Nesta.

1 BAYONA
3 DÉU
4 GIRÓ
5 GALLARDO
6 CORNELLÀ
7 ELÍES
8 CARMELO
9 CARLOS LÓPEZ
11 PLANAGUMÀ
21 SANTI CELAYA
22 FRAN

SUBSTITUCIONS
Marc Pujol per Fran (70').
Marc Teixidor per Cornellà (84').
Sergi Gámez per Santi Celaya (91').